Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Dexar007
veterán
Aludtam rá kettőt is.
De az nem változtatott a véleményemen,miszerint sokkal több esély volt egy Lyon 1X-re mint Bayern győzelemre,ráadásul 1.44-ért nem is volt rossz...lett volna rossz.
Persze felmerül a kérdés hogy MU ellen megraktam bayern továbbjutását itt meg nem..de a Lyon 1X-ben az is benne volt hogy esetleg a Lyon jut tovább,amire meccs előtt simán megvolt az esély mivel 1gól volt csak a hátrány.Ezért döntöttem amellett,plusz azért érdemes figyelembe venni a Bayern utolsó néhány idegenbeli BL szereplését..talán 1 olyan meccs volt még a selejtezőben ahol nem kaptak gólt.De most már kár ezen rágódni,elment 20k de majd visszajön,lehetőleg úgy hogy ne kelljen beutalnom unibetre,ma 2.5-el inter tj és még valami lesz.Akármilyen jó a barca,murinjó legényei innen nem fogják leadni.
-
pohár
félisten
válasz
zolynet #11897 üzenetére
Áááá mekkora
"Most tartom a sajtótájékoztatót" meg a "Mindketten továbbjutnak? Aha" mondatok ütöttek
182 Barcelona - Internazionale H 1.35
173 Häcken - GAIS: Häcken szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.17
204 F. Verdasco - S. Bolelli H 1.15
Eredő odds: 1.81643
Tét: 2500 Ft
Várható nyeremény: 4540 FtMára egy biztonsági szeló arra az esetre, ha nem a Barca jutna tovább
(de úgyis az fog, így duplán nyerek
)
-
zolynet
veterán
-
Gyick
őstag
mai
-
Gyick
őstag
Nekem ma 4/2 szelvény jött.Egyik a Paris Sg x2-n ment el de az nagyon (4-0 lett) a másik a lyon 1x-en.
-
Dexar007
veterán
Hát ez szép volt bayern.
Kár hogy nekem nem volt jó..de én is mekkora fasz vagyok..mu ellen megtettem őket,lyon ellen nem?! Megérdemeltem...nade azért meccs előtt nem gondoltam volna hogy idegenben is nyerni fognak,egy lightos 1-1 , 2-1 lyonnak is belefért volna ha mondjuk "lyonisan" játszottak VOLNA..
-
pohár
félisten
válasz
prerifarkas4 #11882 üzenetére
Ó anyám ezt ide is beírhattad volna, akkor megtettem volna
Na mivel a Lyon nem rúgott gólt, ezért már csak egy szelóm maradt életbenNemhogy a Bayernt raktam volna 5k-val, 2,80-ért
Nem mertem megtenni, nem gondoltam hogy 3-0 lesz, én megint 1-0 vagy 1-1re számítottam
Ja és ha ma elmegy a Lakers vagy Boston kosármeccs, megteszem a Barcát 2k-val, meg még lehet hozzácsapok 1-2 holnapi meccset is
-
prerifarkas4
csendes tag
Azé tetem X-re monacot mert az utsolso mecsén a Le mans mgverte otthon Bordaux-ot meg idegenben a Valenciennest.. és kieséstöl menekül és hát na gondoltam egy X-et, mert monaconak már mind1 h mit játszik szinte
-
giigz
veterán
Én szerencsére tegnap is és ma is nyertem egy kis aprót...Na meg hétvégén.
Lyon meccsen piros lap megint meg volt, lassan ki lehet jelenteni, hogy a Bayern döntős.
Szerk.: Bayern vezet 2-0-ra, innen már csak meg lesz, kár, hogy nem raktam meg pedig akartam...
-
pohár
félisten
válasz
prerifarkas4 #11878 üzenetére
Na akkor bazd meg a Monca X-ed
Hogy lehet ezt X-re tenni? El nem tudom képzelni
Na sebaj, egy szelvényem jönni látszik, de egy Lyon góllal versenybe száll a 2. szelóm is -
prerifarkas4
csendes tag
Én monacot x-re tetem már csak Lyon gól kéne és éjjel egy Cleveland Siker az NBA-ben
-
Bagan
aktív tag
Juhu, igen. Elso meccsem vitte is a szelvenyem. Csövi Monaco
.
-
Dexar007
veterán
-
Dexar007
veterán
Na hajrá...ne tegyetek ellenem.
Lyon-Bayern 1X
Inter tj
---20-->46
-
Bagan
aktív tag
Hetim:].
500Huffal:
La Lakers - Oklahoma H
Monaco - Le Mans H
Barcelona - Inter H
Fulham - Hamburg H
Liverpool - Atl.Madrid H
Leverkusen - HertaBSC H
Bayern Mün - Bochum H
Bordeux - Toulouse H
Sunderland - Man.Utd V
Lazio - Inter VEredő Odds: 48,31084
Várható nyeremény: 24.155,- Ft.
Vélemény?
-
DopeBob
addikt
86 Monaco - Le Mans H 1.80
89 Grenoble - Paris SG V 2.12
115 Lyon (H) vagy Bayern München (V) jut tovább V 1.23
Eredő odds: 4.69368
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 940 FtNekem ez van mára, olyan jó szériát futok, hogy inkább visszaálltam 200Ft-os tétekre
-
pohár
félisten
1. szelvény:
114 Lyon - Bayern München: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.58
191 Barcelona - Internazionale: L. Messi szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.63
225 Liverpool - Atl. Madrid H 1.55Eredő odds: 3.99187
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 3990 Ft2. szelvény:
73 Boston - Miami 5.m. H 1.36
76 LA Lakers - Oklahoma City 5.m. H 1.36
99 *(0-1) Lyon - Bayern München V 1.47
198 Barcelona (H) vagy Internazionale (V) jut tovább H 2.02Eredő odds: 5.49220
Tét: 700 Ft
Várható nyeremény: 3845 Ft3. szelvény:
197 Barcelona - Internazionale: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.54
114 Lyon - Bayern München: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.58
86 Monaco - Le Mans H 1.80Eredő odds: 4.37976
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 2190 Ft -
Gyick
őstag
Tegnap este raktam 3 hoki meccsre duplaesélybe 12-re bejött mind.meg raktam Milwaukee Bucks - Atlanta Hawks-ra is hazaira érdekes arra 2.07-es odds volt az atlantára meg 1.7 pedig statisztikák szerint is a milwauke volt az esélyesebb.
-
Sir Pocok
őstag
074 3 Cleveland - Chicago 1.10 / 19.00 / 5.30 H
182 1 Barcelona - Internazionale 1.38 / 4.00 / 7.50 H
225 1 Liverpool - Atl. Madrid 1.55 / 3.25 / 5.05 H
234 3 Bayern München - Bochum 1.16 / 5.95 / 12.50 H
246 3 Real Madrid - Osasuna 1.12 / 6.80 / 14.50 H
249 3 Tottenham - Bolton 1.25 / 4.80 / 9.60 H
251 3 Sunderland - Manchester Utd. 6.70 / 3.70 / 1.37 V
255 3 Lazio - Internazionale 6.05 / 3.40 / 1.45 V7,59
Ezt gondoltam.
-
DopeBob
addikt
Én tegnap nagyon nem jól válogattam össze a meccseket, 3 szelóm volt, mindegyiken 4 meccs, mindegyiken csak egy nem jött
-
pohár
félisten
Köszi Bilbao hogy egy tetves gólt nem rúgtatok, pedig jött a teniszem meg a portugál focim is
-
Gyick
őstag
válasz
Daudi Baldr #11857 üzenetére
ja betfairen is óránként van lóverseny + greyhound.Angoloknál nagy kulturája van ezeknek,nálunk nincs sajnos pedig lovasnemzet vagyunk.
Betfairen van hoki az biztos. -
Daudi Baldr
tag
Londonban vannak fogadóirodák, mint otthon a lottózók. Itt 2percre van egy william hill iroda, de már láttam betfair+landbrokes irodákat is. Nem valami jó, mert nem lehet mindenre fogadni, pl. ma a Caen-t is meg akartam rakni (mondjuk ez most szerencse), de nem volt a rendszerben, az NHL-t sem ismerik
..Holnap elnézek a landbrokesba, hátha azoknál lehet NHL-re rakni, mert a Lyon+Detroit kombó szerintem jönni fog. Az agár meg lóverseny nagyon megy, egyfolytában tolják a közvetiteseket (bent az irodában, plazmatvken), de azokhoz nem értek.
-
Gyick
őstag
válasz
Daudi Baldr #11855 üzenetére
te hol játszol?betfair?
-
Daudi Baldr
tag
Ma megint egy szerencsés nap: Helsingborg, Malmö, St. Patricks. Ł6----->Ł35.
Jól emlékszem, hogy Ribery pirosat kapott az 1.meccsen?
-
Gyick
őstag
Ezzel probálkozok holnap.
-
HaZsolt
őstag
válasz
prerifarkas4 #11848 üzenetére
Nem minden arancs ami fénylik. Szerintem 25% hogy az Inter nyer és 75, hogy a Barca. Bár egy 200-ast lehet énis feldobok rá.
-
Gyick
őstag
raktam 2 poén szelót fogalmam sincs hogy mire/kire.az egyiken duplaesélyek csak a másikon hazai csapat szerez gólt.Az egyik 10/8 a másik 11/9 lett.
-
Dexar007
veterán
De sok elvakult barca-s van itt.
Csak ezt tudom mondani megint...inter majd kap megint egy 6-ost 'oszt kész..úgy mint múltkor.
Na de először Lyon- Bayern.:Először Bayern továbbjutást akartam tenni, 1.30-ért de rájöttem h van ennél nagyobb biznisz is méghozzá a lyon 1X 1.44-ért.Valamiért nagyon kizárt dolognak tartom hogy Bayern ,idegenben is nyerjen,hiába hogy az előző meccsen egy 0 volt a Lyon,attól még nem így szoktak játszani..nagyon nem..Mondjuk nem mondom h továbbjutnak,de akár az is benne lehet a meccsben,mert nem fogják könnyen adni magukat,az is biztos.
Barca-Inter
3-1es odavágó után 2-0 nál is meglenne a továbbjutás.VISZONT,gondolom nem 0-0ra fognak játszani hanem egy gólt kontrákból vagy bármiből be fognak gyötörni,akkor viszont elég nehéz helyzetben lesz a barca,és onnan már nem fogják hozni akármilyen erős csapat is.
Szóval én azt mondom h inter gól = továbbjutás.Szóval itt talán érdemes lenne Inter gólra tenni 1.65-ért,de Inter továbbjutása sem rossz 1.67-ért ..sőt,mivel az 0-0nál és 1-0nál is megvan,talán az logikusabb is.Én a Lyon 1X-et biztos h megteszem,és mellé még valamit,hogy az inter továbbjutás lesz e vagy sem még nem tudom,de 25ezres szelvény lesz annyi biztos.
Ámen.
Egyébként a németek többsége Bayern továbbjutást várnak,úgy hogy kikapnak Lyonban 2-1re.Barca meccsen a többség természetesen barca győzelemre számít,de volt egy két vállalkozó kedvű aki intert is megtette idegenben,mondjuk 7-es szorzóval nem csoda.
-
prerifarkas4
csendes tag
Intert megkéne rakni xD
7,50
jó sok
-
giigz
veterán
Ostrava gól...
Én ma már nem izgulok.
-
pityeszka
őstag
válasz
Buldozer99 #11843 üzenetére
inkább a caen.én a crystal-t X-re raknám.
-
Buldozer99
senior tag
srácok crystal palace vagy caen 6-7k-val? nemtudok dönteni...
-
pohár
félisten
-
giigz
veterán
Osztálytársam 3 hét alatt nyert 300ezer Forintot...a hétvégi szelvénye 9k--->122k...
Nagyon idegesítő amit csinál, és csak vigyorog.
-
Dexar007
veterán
Eh..unibetesek ülnek a pénzemen...pedig ma már ki akartam kérni.
-
Gyick
őstag
Nekem ez lesz mára.
-
pohár
félisten
65 *(0-1) Guimaraes - Belenenses H 1.91
63 Osasuna - Ath. Bilbao: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1.93
4 I. Ljubicic - P-H. Mathieu H 1.29
Eredő odds: 4.75533
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 1425 FtCsak bejön
A spanyolok remélem nem rúgnak sok gólt egymásnak -
DopeBob
addikt
Jövő héten valami nagyot kéne alkotnom az e heti "hozomány" -3k
-
pohár
félisten
válasz
Buldozer99 #11827 üzenetére
Megveszem tőle 6665ft-ért
-
pohár
félisten
válasz
Daudi Baldr #11821 üzenetére
Font vagy mi? Mert az szép
DopeBob... ezt ki a halál rakta?
-
DopeBob
addikt
Mind bejött Neki, nagy nagy grat!
-
Dexar007
veterán
Köszönöm.
15ből 95.
Egy elég kockázatos szelvénnyel...inter - juve H , parma-genoa V , fidesz 2/3-ad.Még egy ilyet biztos h nem rakok össze.
70 megy ki , 25ből pedig az egyik szinte biztos hogy bayern továbbjutás lesz,a másik pedig lehet hogy inter tj,de azt még át kell nyálazni.Roma egyébként szépen leadta a meccset...még szerencse h nem érintett.
-
Gyick
őstag
válasz
Daudi Baldr #11815 üzenetére
nem vagyok bent biztos de az x jeöli hogy mennyit kockáztatsz az y hogy mennyiért.(vagy forditva)
szal az 5/4-nél 5-öt kockáztatsz 4-ért akko 4:5=0.8+1=1.8. -
Daudi Baldr
tag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy lehet kiszámolni az oddsokat x/y formátumból?
pl.
5/4 R.Santander - Villareal V
13/10 Getafe - Sevilla V
5/6 Leira - Sporting Lisbon
tét: Ł2.00
nyeremény: Ł18.98
nyeremény/tét= 9.49 odds, de ezt ezekből az x/y-okból nemtom kiszámolni..
-
DopeBob
addikt
192 Anderlecht - Gent H 1.70
242 Marseille - St-Etienne H 1.22
231 Roma - Sampdoria H 1.41
254 Leiria - Sporting CP V 1.88
249 Getafe - Sevilla V 2.41Eredő odds: 13.24960
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 6625 FtAzt hiszem 45 perc alatt még lerágom a körmöm... ez az egy szelóm maradt állva a négyből :/ Getafe - Sevilla elég necces, Roma is lőhetne azért mégegyet
-
giigz
veterán
Vezet a Marseille...
-
giigz
veterán
Dexar007: Grat.
Mennyit nyertél?
-
Gyick
őstag
Dexar meglett a zsidesz 2/3-ad.Gz.
-
Gyick
őstag
amit a #11773-ban irtam az jött szépen a másik meg már a vasason elment
jobban meg kell gondlni a magyarfocit legközelebb
-
HaZsolt
őstag
2,61518 volt az odds egészpontosan
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest