- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sragi
őstag
Mondjuk ebből a szempontból az USB szar, de szerintem 2024-ben merőben gyorsabb felhőbe menteni onnan meg gépre, tabletre stb.
A francnak sem hiányzik, hogy órákig másolgasson nekem képeket.
Én meg nem láttam olyan Androidos telefont ahol ne ütné fel a fejét a random merülés és alapból lehet 4000-5000mAh akku ,akkor is kevesebb lesz az üzemidő.
A fluiditás már 4-5 éve sem volt gond, viszont a támogatás pocsék ,kamuznak jobbra balra.
Kivétel a Samu meg most a Realme is egész korrekt nekem.
Crash is egyre ritkább ,de amúgy millió egy funkció van amit nem használsz, de érdemi változást meg nem látsz. Ez személyes vélemény , vannak előnyei ,de én azt látom az Apple ökoszisztémája sokkal jobban muzsikál, én meg csak használni akarom a telefont relatíve hosszú és biztos szoftveres támogatással. Már azt sem lehet mondani,hogy az Apple drágább lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest