- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Kapható a Nothing Ear (3)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Nálam drasztikus merülések nincsnek, szimplán többet merül használat közben és készenlétben is. Az ökoszisztéma valóban jobban működik, de mivel én ios-en is maradtam a google szolgáltatásainál, annyira nem érint. Tényleg az imessage az egyetlen, az is csak a veszteségmentes képek/videók küldözgetése miatt. Csak az üzemidő meg a kamera miatt nem biztos hogy váltok. Ami tudja ezt az üzemidőt, abban szar a kamera, amiben meg jó, az nem tudja ezt az üzemidőt plusz azok china only telefonok ahol azért vannsk gondok, ha itthon használom. Erre s24u van nálam, ami kamerában meg üzemidőben nem remekel
viszont a hajlítás és kerekítés mentes kijelző és a One ui meg nagyon jó.
-
DarkChild
senior tag
"Én meg nem láttam olyan Androidos telefont ahol ne ütné fel a fejét a random merülés"
Én igen, például az én Mi 9T Pro-m
Évek óta használom és nem emlékszem rá, hogy lett volna olyan eset, amikor megmagyarázhatatlan okokból lemerült volna az akksi. (Mivel ezzel fizetek mindenhol, ezen vannak a bérleteim, biztosan megjegyeztem volna, ha váratlanul cserbenhagy valahol.)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gombász topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest