Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
VladimirR #21 üzenetére
nézd, nálam ez olyan szintû, hogy a saját cd-im nagy része fel van másolva a vinyómra vagy mp3, vagy veszteségmentes .ape formátumban, mert úgy sokkal kényelmesebb zenét hallgatni, nem kell cserélgetni a cd-t, meg ilyen apróságok.
s, ha dvd-t nézek, azt is általában felmásolom egy image-be a vinyóra, mert úgy nem zúg, hogy pörög a lemez, meg ilyenek. Sõt, sokszor csináltam már olyat is, hogy a pénzért megvett dvd-t átszerkesztettem, kiszedtem belõle a minden logikus hozzáférést lekorlátozó feauture-öket (mint pl. azt, hogy menet közben ne tudjak váltani a nyelvek között, mert õk úgy gondolták, hogy azt csak menübõl tehetem meg), meg a reklámokat, önreklámokat, egyperces ''csúnyadolog a másolás'' feliratokat....
és utána kiírtam magamnak a normális verziót.
egy ilyen új vindóz az összes ilyen jogomtól megfosztana.
megyünk a totalitarianizmus felé, bill bácsi jóvoltából.
nehogy már valaki megmondja, hogy mit csinálok a saját cd-mmel!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Új Asus F15 TUF FHD IPS 144Gz G-Sync i7-12700H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest