- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
Később akár vehetek 3d média lejátszót és 3d tv-t
Azt hiszem ez lesz, találtam helyet ahol 85K-ért meg lehet venni, de én szerintem a közelebbi helyen fogom megvenni 90K-ért. Legalább kipróbálhatom vásárlás előtt. Ha szerencsém van és későbbiekben szervizeltetni kell akkor nem kell Pestre rohangálni vele
-
kisgyerek85
senior tag
Ez jófajtának tűnik. Főleg, hogy 1.4-es hdmi csati van rajta
(eldöntöttem, hogy annyira nem éri meg azt a kis kütyüt 20rongyért megvenni. Egy ilyen páros meg ha egyszer végre elhagyhatom a panelt azt hiszem egy nagyobb nappaliba is tud teljesíteni. Fater meg örülhet, hogy megkapja a régi 5.1-et, mert neki van egy régi analog 5.1 kimenetes dvd lejátszója)
Ha valaki tudja azért ne tartsa magába, hogy Mo-on miért megy ritkaságszámba az erősítő + hangfalszett kombo.
Ebay-en találni egy csomót. -
kisgyerek85
senior tag
A logitech Z-5500 es topicba lettem figyelmes egy yamaha erősítő + hangfalszettre amit kicsi zöld izé fórumtag írt.
Írtam neki privit is, de úgy döntöttem, hogy kiteszem a fórumra is."Szia!
Logitech Z-5500-as topicban láttam, hogy te is Yamaha yht-292 -es rendszert szeretnél venni.
Nagy bánatomra 17-től már az edigital sem árulja. Tegnap még egy helyen láttam fent, de mára már ott sem látom. Te hol fogod megvenni? És miért nem árusítják tovább Mo-on?
Néztem a yamaha honlapját és találtam még egy pár komoly szettet, de egyiket sem dobja ki vmi magyar webshop.
Vagy vehetek házimozit (amibe van valami lejátszó, amire nincs szükségem, mert asus o playt használok) ha külön nézek erősítőt és hangfalsettet akkor számomra elég horrorárra jön ki. Viszont ez az egész jónak tűnt és a panelbe ettől a rendszertől biztosan nem kell több.
Te tudod az okát, hogy ilyen szetteket miért mennek ritkaságszámba? Pár napja nézegetem a netet, de én alig találok ilyeneket"Ezt írtam neki.
Annyival kiegészíteném, hogy tegnap még nézelődtem a neten és találtam egy "Onkyo HT-S5205" típusú erősítő + hangfalszett kombót. Ami árban majdnem maxon van nálam (nagyon max 90-et költenék egy ilyen párosra)
Utána ellátogattam a yamaha oldalára és látom, hogy nem 1db ilyen szettjük van. De Mo-on nem lehet kapni! Legalábbis neten semmit nem találtam egy típusról sem.
Ezután jött az ebay, na itt vannak. Persze legtöbb terméket csak USA-n belül szállítják, de azért találtam olyat is az Európába is szállíttat.
Kérdés: Érdemes lehet ebay-ről rendelni ilyen műszaki terméket?
Az sem lenne baj, hogy picit drágábban, de Mo-on tudnék venni, na de hol??
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest