Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
Bazsiii
tag
Hali,
először is mindenkinek köszönöm a segítséget, a kis-nagybetűkön már én is gondolkodtam, total commenderrel át is neveztem minden kiterjesztést kisbetűsre, de az egész fájlnevet még nem, megprószálom este. (Nexus nem jön be ugyanis).
Bash: a képen én vagyok meg egy haverom a barátnőjével (remélem jó képről beszélek) és nyáron készült. Az egész honlapon csak az évek során tett utazásaikról készült képek vannak, meg majd lesz némi szöveg is.
bye
Bazsiii
ui. az átnevezést megpróbálom, aztán tudósítok. Mindenkinek még egyszer köszönöm a segítséget!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest