- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
Aktív témák
-
-
simbazz
aktív tag
*MÁR MEGINT* egy tájékozatlan versenyző. Tbred-B elmegy 2800+-on, meg még többön is, lehet gizdázni vele, de ez nem az a topik. Itt Tbred-A-ról szól a traccsparty. A miheztartás végett...
[Szerkesztve] -
mongi
senior tag
szal csak annyit fűznék ehhez a t-bred dologhoz:
T-Bred 2100+@2800+, 333ddr 512mb(2x256), léghűtés.....
a prockó alap feszkón kő stabilan megy, a mobo egy asus a7vx-x...
szvsz a mobotól is függ a tuning, mivel ugyanez abit-kg7-ben ''csak'' 2400+-ig bírta.
ja a proci 266fsb helyett 333-on szaladgál, és 48 fokos egy agyonfűtött panelban.... -
bzoley
veterán
válasz
Mákosmetélt #44 üzenetére
Bocs, de még mindíg nem értelek:F
Ha a 200Mhz-es fsb ok, akkor miért nem 8.5x200-on vagy 9x200-on járatod?!
Így is 1700-1800Mhz, viszont az egész rendszer gyorsabb valamivel, nem?! -
Mákosmetélt
tag
Hááát...
A 166*12=2Ghz-hez már nem fűlik a foga. A 200-as Fsb-t bírja de 2 Ghz fölé nem megy sehogy se, igaz a fesz emelést nem próbáltam de nem is fogom :t. Sebaj jó ez így. Most 166*10,5 és így 1750 Mhz.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Ha a memória bírja(és az alaplap is támogatja), akkor rakd 200-ra az fsb-t(vagy 166-ra ha 200-ra nem lehet). Mellé egy 8.5-szorzó(200-nál), így szinte alpsebességen lesz. Próbáld ki, melyik az a szorzó, amivel még stabil. Utánna nézd meg melyik a legmagasabb fsb.
-
Mákosmetélt
tag
De majd cserélek hűtőt, mert a mostani titan ttc-d5tb(3) gyengusz ide.
Ja most 133*14-en megyek (1870Mhz)
Úgy döntöttem különböző órajeleken tesztelem: sandra2001 cpu bench, cpu multimedia bench,mem bench-aida v3.85 mem bench-mp3 kódolás-dmark2001
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Procidról tudsz valamit(cimkéről)?
-
bzoley
veterán
válasz
Mákosmetélt #37 üzenetére
Jól van na, még csípás vagyok:)
-
Mákosmetélt
tag
Na most reset és kipróbálom mit tud, meg megy-e 200-as fsb-vel.
-
bzoley
veterán
visszavontam!
[Szerkesztve] -
Mákosmetélt
tag
válasz
Alvin_ti4200 #30 üzenetére
ugya kicsit elírtam, helyesen:166*2x5=1660Mhz
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Alvin_ti4200 #30 üzenetére
Várjunk csak, eredeti számozási mód szerint 3330 MHz az hány + is?
4500+ :)) -
divot
veterán
válasz
Mákosmetélt #28 üzenetére
A 333*10 világrekordszagú... :P
-
Mákosmetélt
tag
Hali! Nekem is 2000+ os Tbred A van nem lockolt a szorzó. A felső határt még nem próbáltam, de 333*10-zel megy.
AIDA ezt írja meg CPU-Z is:Tbred-A
Family 6 Model 8 Steping 0
ext.Family 7 ext.Model 8 revision A0
Az ismerős 2000+ tbred-et vett, de neki szorzózáras. Ugyan abból a prockóból dob ki zárasat is meg nem is az edvenszedmájkrodivájszesz?? -
Naras
őstag
Persze. Azt az alaponhagytam, meg beállítottam úgy, hogy a 2000+ os jött volna ki, de nme tetszett neki. :( Hát, ez van... Így is húzva van 200-at, úgy látszik, ez a típus ennyit bír/enged. Köszi még1szer mindenkinek a segítséget.
-
Naras
őstag
Nem... :(
Nem megy :(((
Felhúztam az fsb-t, de nagyon nem tetszett neki. S miután kétszer fél órát próbáltam bele életet lehelni, feladtam...
[Szerkesztve] -
Naras
őstag
Na megnézem...
-
Naras
őstag
:)) Megyek is lepkét gyűjtemi. Rohanok!
Gondolod, hogy a 266os fsb-s procit lehet 333on járatni? Én még nem próbáltam, nem is gondoltam, hogy lehet, de ha azt mondod, hogy igen, akkor én hiszek neked. De amúgy összehangolja frankón a két frekit. -
_Volkovy_
nagyúr
Muhahah.
Ha a proci FSB 266,a ram meg 333,aszinkronban mennek,és jóval lassabban megy az egész rendszer.Ezt a csodásan szaladó rakétát nem akarod megbolygatni?;]
Rakd fel a proci FSB-t 333-ra,a ram maradhat 333 CL2-n(hiszen most is azon megy),legalább szinkronban mennek,és ugye a kellő tuning is jelen lesz.
Amúgy meg tényleg az lenne a legjobb ha hagynád a fenébe.Nem kötelező tuningolni.Például helyette elmehetnél lepkét gyűjteni. -
ISZOLE
senior tag
A procit járasd szinkronban a memóriával (333) és a szorzót vedd vissza, sokkal gyorsabb lesz a gép mintha alacsonyabb FSB és magasabb szorzó értékekkel állítod be ugyanazt a proci sebességet.
-
Naras
őstag
:)
Jah...
Lehet, hogy az lesz a legjobb :(
Ezt nem lehet húzni, ez van. Kész...
Mind1...
Köszönöm a segítséget mindekitől...
Bye... -
Naras
őstag
A proci FSB-je 266, a ramé 333 CL2.0, de 2.5ön sokkal lassabb.
Nem biztos, hogy megéri felhúzni a procit, ha a mem meg lassabb lesz... -
Naras
őstag
De azt nem akarom olyan magasra rakni.
-
Naras
őstag
Úgy látom, mindenki másra esküszik.
2400+ on nem volt hajlandó menni, akár manuálísan, akár Autón állítottam, úgyhogy hagytam 2200+ on
CL-t most nem kezdek el variálni, nem akarom megint újraindítani.
A feszt emeltem 0.1V-tal, talán gyorsabb lesz kicsit :) -
Naras
őstag
Igen Igen
Tudom, a manual... Ki is felejtettem a beírásból, hogy ezt így tudom. Lehet ott mindent. Csak nem akartam nagyon variálni én az értékekkel, mielőtt hozzányúlok, meg akartam kérdezni valakit. Fsb-t nem nagyon akarok növelni, mert a mem ugyan bírja, csak ha nem megy 2.0ás CASon, akkor ugye visszaesik a sebessége. Tulajdonképpen erre a feszültségnövelésre lettem volna kíváncsi, hogy hogyan működik, meg ilyenek... -
Naras
őstag
Nem feszültséget, mondom... A BIOSban be lehet állítani, hogy mennyin menjen a proci és auto belövi a dolgokat...
Ezért kérdeztem itt, hogy egyéb dolgokkal mit kell variálni. A másik hasonló témával foglalkozó fórumban olvastam, hogy nem nagyon húzhatóak, de ott főleg Palomino magosokról volt szó.
Szóval? -
Naras
őstag
Abit KD7-Raid lapon, két 333Mhz-es ''márkás'' 256Mb-os memóriával.
A BIOSban az automatikus beállításoknál 2200+ - ra állítottam és belőtte magát és megy is frankón. Ha 2400+ - ra állítom, akkor már nem hajlandó elindulni a gép és ki kell lőni a biost hogy menjen.
Hogyan kell saját kezűleg beállítgatni ezeket az értékeket, hogy húzni tudjam és jó legyen? Meg minden érdekelne ezzel kapcsolatban...
Előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Napelem
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Subaru topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest