- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Naras
őstag
Persze. Azt az alaponhagytam, meg beállítottam úgy, hogy a 2000+ os jött volna ki, de nme tetszett neki. :( Hát, ez van... Így is húzva van 200-at, úgy látszik, ez a típus ennyit bír/enged. Köszi még1szer mindenkinek a segítséget.
-
Naras
őstag
Nem... :(
Nem megy :(((
Felhúztam az fsb-t, de nagyon nem tetszett neki. S miután kétszer fél órát próbáltam bele életet lehelni, feladtam...
[Szerkesztve] -
Naras
őstag
Na megnézem...
-
Naras
őstag
:)) Megyek is lepkét gyűjtemi. Rohanok!
Gondolod, hogy a 266os fsb-s procit lehet 333on járatni? Én még nem próbáltam, nem is gondoltam, hogy lehet, de ha azt mondod, hogy igen, akkor én hiszek neked. De amúgy összehangolja frankón a két frekit. -
Naras
őstag
:)
Jah...
Lehet, hogy az lesz a legjobb :(
Ezt nem lehet húzni, ez van. Kész...
Mind1...
Köszönöm a segítséget mindekitől...
Bye... -
Naras
őstag
A proci FSB-je 266, a ramé 333 CL2.0, de 2.5ön sokkal lassabb.
Nem biztos, hogy megéri felhúzni a procit, ha a mem meg lassabb lesz... -
Naras
őstag
De azt nem akarom olyan magasra rakni.
-
Naras
őstag
Úgy látom, mindenki másra esküszik.
2400+ on nem volt hajlandó menni, akár manuálísan, akár Autón állítottam, úgyhogy hagytam 2200+ on
CL-t most nem kezdek el variálni, nem akarom megint újraindítani.
A feszt emeltem 0.1V-tal, talán gyorsabb lesz kicsit :) -
Naras
őstag
Igen Igen
Tudom, a manual... Ki is felejtettem a beírásból, hogy ezt így tudom. Lehet ott mindent. Csak nem akartam nagyon variálni én az értékekkel, mielőtt hozzányúlok, meg akartam kérdezni valakit. Fsb-t nem nagyon akarok növelni, mert a mem ugyan bírja, csak ha nem megy 2.0ás CASon, akkor ugye visszaesik a sebessége. Tulajdonképpen erre a feszültségnövelésre lettem volna kíváncsi, hogy hogyan működik, meg ilyenek... -
Naras
őstag
Nem feszültséget, mondom... A BIOSban be lehet állítani, hogy mennyin menjen a proci és auto belövi a dolgokat...
Ezért kérdeztem itt, hogy egyéb dolgokkal mit kell variálni. A másik hasonló témával foglalkozó fórumban olvastam, hogy nem nagyon húzhatóak, de ott főleg Palomino magosokról volt szó.
Szóval? -
Naras
őstag
Abit KD7-Raid lapon, két 333Mhz-es ''márkás'' 256Mb-os memóriával.
A BIOSban az automatikus beállításoknál 2200+ - ra állítottam és belőtte magát és megy is frankón. Ha 2400+ - ra állítom, akkor már nem hajlandó elindulni a gép és ki kell lőni a biost hogy menjen.
Hogyan kell saját kezűleg beállítgatni ezeket az értékeket, hogy húzni tudjam és jó legyen? Meg minden érdekelne ezzel kapcsolatban...
Előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- Linux kezdőknek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metal topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest