Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sándor -P20-

senior tag

válasz Met #234 üzenetére

Szal rádugtam az öreg HS 280 -akat..., amitől az eddig hiányzó mélyközép szépen megjött...
    Viszont úgy néz ki, kell egy brutál subbass láda... :(
    DVD filmnél egy közepes effekttől már kopog a subbass ládában a hangszóró....
    Valszeg az erősítő olyan frekiket is ráenged „ládára”amik a Thomsonban le voltak korlátozva....
    Az viszont tény, hogy a Thomsonhoz képest ugyanakkora hangerőnél érzem ahogy mozog a padló. Ha visszaveszem a mélyet, hogy ne kopogjon, akkor meg effektmentes részeknél hiányzik a dumdum... :U Na nem a kopogás... :B
    Szal eddig meggyőző.

És hogy ne legyek totál off....
    Egy szomorú tényre jöttem rá az elmúlt két napban.
    Valszeg kifogtam egy gyárihibás Thomsont. A szitu az, hogy a Thomson a digit bemenetről már újkorában is produkált titokzatos pattogásokat, reccsenéseket. Szal én ezt rendre ráfogtam a PC-re, mivel nálam a zenehallgatás mellett olyan processzorkimélő alkaalmazások szoktak futni, mint pl avi tömörítés + írás, vagy grebbelés.... :F
    Azért nem gondoltam a Thomsonra, mert a rádió, és a DVD az optikai bemenetről sosem produkált semmi hibát...
    Szal amióta a Kenwood dödög a gépen, még egyszer sem vettem észre, hogy pattogott, vagy reccsent volna... :F
    Na jó azért vebrádiónál a bufferelés idejére ez is kiakad, de akkor a vinampon is látom hogy jelhiánnyal küszködik... :F

Új hozzászólás Aktív témák