- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Aktív témák
-
Dolby
senior tag
válasz
Shadowfax #6754 üzenetére
Rendben, nem is drága különösebben. Ha a biosos teszt nem talál hibát a dvd olvasóban akkor az tuti megy és a vinyó csak a hibás? Tudom hogy ki fog derülni ha megcsináltam de azért érdekel, mert akkor egyből formatálás után felteszem a vincsire a telepítőt és nem próbálkozok dvdvel :-)
-
Dolby
senior tag
válasz
Shadowfax #6717 üzenetére
Hali!
Nos megpróbáltam az eredeti XP-mel bebootoltatni csak hogy tudjam formázni a winyót, de hiába állítottam át a bootolás sorrendjét, hibát kaptam: cannot boot from CD: Code 5, majd a rosszul telepített ősrégi 98 próbál elindulni de az is kikapcsol a system.ini hiányára hivatkozva. Elképzelhető hogy a cd olvasó rossz? Ha nem akkor hogy oldjam meg a problémát? floppy meghajtó nincs rajta, vinyóra nem tudok semmit tenni mert nem tudok bebootolni rendesen :-S
-
Dolby
senior tag
Sziasztok!
Az itteni kérdésemre keresek választ. Shadowfax szerint a bootsector rossz, és az első linkelt fórum végén is az a megoldás vált be a srácnak. Nade hogyan lehet a bootsectort törölni/resetelni? Ez egyenlő a cmos resettel? Ami biztos hogy cmosban elemet kell cserélnem az óra folyamatos állítgatása ellen.
Köszi Shadowfax az eddigi helpet :-)
-
Dolby
senior tag
Nos megjártam az Usanotebook-ot, és Akármennyire is tetszik a T60as, elég kicsi a képernyője :-/ Viszont a már korábban is nézett de aztán elvetett - Celeron miatt amit akkor még kevésnek véltem - R61e is ki volt téve, ami talán a legideálisabb döntésnek tűnik jelen pillanatban. Képernyőméret megfelelő, masszívabb jobb felépítés mint az N100as meg a többi belépő, és ugyanakkor hardveresen is megfelel az igényeknek. Azt hiszem most ez a kiszemelt. Köszönöm a megnézős tanácsot :-) Azért egészen más élőben nézelődni mint neten keresztül. Mindkettőnek meg van a maga előnye, de együtt a kettő a leghatékonyabb :-D
-
Dolby
senior tag
válasz
Shadowfax #2639 üzenetére
Ebben igazat is kell adnom. Mégsem vagyok egészen biztos hogy nem az N100 mellett fognak dönteni, bár megvallom őszintén, még én sem láttam 14,1-es monitort, nem tudom mennyi lenne a különbség. Élőben kéne megnézni valahol mindkettőt, akkor tudnának ők is dönteni. Majd keresek valami jó helyet ahol meg lehet tapizni a gépeket. Néztem már Saturnban a Mammutban, de ott nincs kint csak az N100as, T60at nem láttam. Sőt 14,1-es monitort sem tudtam megnézni, egy laptopnak sem volt.
-
Dolby
senior tag
Nos igen, egyet kell értenem mindkettőtökkel. A T60 nem egy média központ, nem arra tervezték. Azért is B.Class, hogy ha az üzletemberek hordozzák bírja a strapát. Viszont nekem valahogy a sima felhasználáshoz is inkább szimpatikus a strapabíró külső és nem túl turbó belső, minthogy megvetessek velük egy consumer kategóriát gyengébb összeszereléssel.
A laptop pedig azért lenne jó mert ténylegesen nem hely nincs arra hogy elférjen egy pc, csak éppen minden helynek van valamilyen funkciója, tehát nem tudnak kijelölni egy konkrét helyet a gépezésre. Tehát néha konyhában, szobában, ágyba stb lenne használva. Illetve nagy-ritkán ugyan, de használnák munkához is illetve hosszabb utazásokra is vinnék. Ezért gondolkoztam rajta, hogy lehet hogy nem ártana inkább T60.
Eddig a Lenovo N100-as volt a befutó, mert a consumer gépek között szerintem kimagaslóan stabil a felépítése, és nem is túl drága. Viszont hátránya hogy szeretnénk 3 éves garit amit ehhez bővíteni kéne majdnem 40ezerért. Éppen ezért még a Dell 1501-es gépében gondolkodtam amihez egyből 3 évet adnak, de ez a 199ezres T60 nagyon megmozgatta a fantáziámat.
Tehát ez a full story :-) -
Dolby
senior tag
válasz
Shadowfax #2634 üzenetére
Ha meg tudjuk, meg nézzük. A Notebook csak azért kellene mert elég kicsi a nővérem lakása, és nem tudná hova tenni a PC-t. Így hogy mégis legyen gépe, Laptopot venne amit oda tesz ahova akar, nem foglal annyi helyet. De azért ez a 200k-s T60 elég jó ajánlat hogy elgondolkodjanak rajta :-)
Meglátjuk mi nyer. Magamnak tuti a T60at venném, de hogy aztán nekik mi lesz szimpibb... :-D -
Dolby
senior tag
-
Dolby
senior tag
Sziasztok!
Mennyiért lehet legolcsóbb felszereléső T60at beszerezni? :-) Polip azt mondta 200e nettóért már lehet találni. Ez igaz vagy csak félreértettem? Használt T60at esetleg honnan lehetne nézni? :-)
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ!!! Apple MacBook Air M2/16GB/256SSD/Fekete/Magyar
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- DELL Latitude 5520 i7 GARANCIÁLIS
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest