Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
microfrost
csendes tag
Én nem tudom, hogy lopott, csak feltételezem. Amúgy meg mér én lennék az orgazda?

Én boltból vettem adásvételivel, úgyhogy ha lopott is, nem én tehetek róla...(és az adásvéteiben benne van a gyári szám is)
És az adásvételi pont arra való, hogyha kiderül ilyesmi, akkor ne a szegény felhasználót büntessék, aki kifizetett 160000-et a gépéért.
Igen, zavarna, ha ellopnák tőlem, de én kifizettem az árát. Aki ellopja, az pedig nem.
Szerk.: Amúgy mivan, ha kiderül, hogy mégis lopott?
(Már kezdek izgulni
) Nem akarok belőle felhajtást csinálni, úgyhogy lehet, hogy nem is nagyon fogok foglalkozni vele... Max. felhívom a boltot és elsírom nekik a bánatomat (hogy nincsenek matricák, stb...)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(Már kezdek izgulni
) Nem akarok belőle felhajtást csinálni, úgyhogy lehet, hogy nem is nagyon fogok foglalkozni vele... Max. felhívom a boltot és elsírom nekik a bánatomat (hogy nincsenek matricák, stb...)