- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
9CS
senior tag
válasz
Adrian Mole #4353 üzenetére
Az Acces IBM súgó része, az valami flash lehet, szóval ott biztos nem a Java a baj, kipróbáltam letöröltem őket, és a flash leszedése után nem is jelent meg (vagyis még annyi sem mint azelőtt), egyenlőre az IBM java törlését nem látom hol okoz gondot.
Próbálkozom, ez az IP nem kapás eléggé idegesítő.
-
9CS
senior tag
Két problémám adódott az egyik, hogy ha nyílt hálózathoz akarok kapcsolódni (Elvileg csak MAC szűrés van a hálón, de ott regisztráltam.), akkor a gép ugyan megtalálja a hálót, de csatlakozás végén, amikor az IP-re vár, akkor csak vár, vár, aztán kiírja, hogy nem sikerült a csatlakozás. Az Access Connections-t használom. Itthon a már beállított hálózathoz tud csatlakozni. Ehhez lehet kapcsolódik az a fura dolog, hogy a Windows alatt nem tudom lekérni az IP beállításokat, ipconfig eredménye: „Belső hiba történt: egy rendszerhez csatlakoztatott eszköz nem működik. További segítségért....” viszont az Access Conn-ban látom ezeket az adatokat.
A másik, ezek után gondoltam megnézem az Acces IBM-ben miket találok, erre az meg csak annyit csinál, hogy az induló animáció után csak a menü van az ablakban, meg a keresés sor. Kattintani semmire sem lehet.
Mi lehet ez? Telepítsem újra a ThinkVantage programokat? Lehet, hogy a Java kavart be? Mert eddig fent volt az alap IBM java, most meg fel lett téve a SUN-os Java.
-
9CS
senior tag
krece: A gépet nem biztos hogy engedik bekapcsolni, úgy, hogy a Windows-t feltelepítik, mert akkor már használt lesz az a gép, szerintem. Nekem úgy mutatták meg (nem EDigital.) a gépet, mikor átvettem, hogy bekapcsolás után beléptek a biosba, hogy lám ezt írja ki, ennek kéne benne lennie. Ez egy igazán gyors és egyszerű megoldás.
Dr. Akula: Lehetőség szerint állítsd üresre a jelszavaidat mielőtt telepítesz, illetve a BIOS-ban van lehetőség a security chip-et nullázni. Bár szerintem új Win. esetébe nincs semmivel sem párosítva a jelszó, mert a felhasználók is újjak lesznek.
[Szerkesztve] -
-
9CS
senior tag
Ugyan nem olvastam végig Shadowfax linkjeit, de én sem ajánlom egyenlőre a most települő Client Security, engem olyan nagyon megvédett a frissítés után (egy hónappal ezelőtt, most nem tudom mi van fent azóta még nem mertem újra visszatenni), hogy egy kis időbe beletelt míg egyáltalán be lehetett jelentkezni a Windowsba (csökkentett mód az ment, node az kinek jó, és onnan meg nem lehet törölni a progit. A hiba az volt, hogy nem lehetett jelszót sem beírni, mert a CSS írta, hogy valami blokkolja nézzem meg a vírus keresőt, vagy a tűzfalat, nyomjak Ctrl+Alt+Del-t a folytatáshoz, utána meg ugyanezt írta.
…)
De amikor még ment én úgy állítottam be a jelszót, hogy előbb Windowsban kitöröltem a felhasználók jelszavait, mert bármi volt beírva azt nem fogadta el. Aztán már az üres jelszót meg lehetett változtatni a CSS-en belül. Ha régebben használva volt a Security Chip, akkor a BIOS-ban tudod a jelszavakat kiszedni belőle.
Első indításnál rendszergazdaként kell belépni, mert akkor kell beállítani a programot, aztán jöhetnek a felhasználók. -
9CS
senior tag
Tisztítással / tisztíttatással Ki hogyan áll? Beviszem szervizbe, hogy ki kéne takarítani, azt megteszik? Ez feláras dolog, vagy gariidőn belül nem probléma? Nincs a géppel baj, csak hát hurcolászás ide-oda, és porosodik eléggé, gondoltam jobb megelőzni a gondokat.
-
9CS
senior tag
Az lenne a kérdésem kinek mi a tapasztalta / információja a ThinkPad-ek egyes típusaiba beépített Security Chipel? Ezt az információt találtam: [l] http://www.disztributor.hu/thinkpad/easynote/security.htm[/l] Ez talán a legérthetőbb leírás. Az lenne a kérdésem, hogy bekapcsolom a chip-et a BIOS-ban, majd letöltöm hozzá a progit, amit írnak és ennyi? Látom felmerült már itt a kérdés és nem volt rá válasz, talán majd most. Nem szeretnék csak úgy rápróbálkozni, mert az adatokat kéne védeni, nem elveszíteni.
Ha feltettem a programot, akkor már védett is a winchester a kiszereléses adatlopás ellen, vagy még állítgatni kell valamit? Vagy az egészen máshol keresendő beállítás?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest