Hirdetés
Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Sziasztok,
T61-n egy db billentyűt (ű) sikerült eltörnöm, kérek szépen tanácsot, akár 1 db, akár teljes billentyűzet beszerzésére.
Köszönettel,
AOl -
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
ArrayOfLilly #5874 üzenetére
Miközben ezt írtam, meg is érkezett a válasz, nagyon szépen köszönöm.
---------------------
Jesssz..., el is találtam végre és ezt most nagyon megúsztuk, ugyanis tényleg él még a garancia. Min. egy rekesz sörrel tartozom. Nagyon sokat spóroltál most nekem. :-)Már csak az az érdekes kérdés van hátra, hogy Lenovoék esetében hol és mikor lehet hibát bejelenteni, mert a Lenovo.hu-ról elértem egy központi számot, de azon munkaidőn kívül vagyunk, és rengeteg authorized service providert, de ezek közül nem tudom, hogy én választok, vagy a Lenovo Hungary mondja meg, hogy kihez menjek.
Eddig csak Dell garanciális ügyintézésben volt részem, de őket nyugodtan lehetett zargatni vasárnap is...
Ha még erre is válaszol valaki, akkor nekem már nagyon jó napom lesz.
(A férjemnek sajnos nem, az ő gépe ugyanis továbbra sem működik.) :-)
----------------------Miközben ezt írtam, meg is érkezett a válasz, nagyon szépen köszönöm.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
ArrayOfLilly #5871 üzenetére
Viszont ahogy nézem, tényleg mindegyikre 3 év van általában, és az enyémet a cég, ugyan nem tudom, hogy pont hol, de itthon vette és nagy cégnél, úgyhogy elvileg akkor nekem is 3 év lesz az.
Ebben az esetben holnap beviszem valahová, aztán meglátjuk. Keresek egy hivatalios márkaszervizt és aztán legfeljebb onnan fognak elküldeni.
Nagyon szépen köszönöm, hogy szóltatok/szóltál.
Üdv,
AOL -
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
Shadowfax #5870 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm.
Helyzetjelentés:
Ja, ez klassz lenne, ha a szériaszám olvasható lenne. :-)
Sajna nem az és még nem sikerült eltalálnom a megfelelő kombinációt.
Ráadásul céges volt, nem túl jó szájízzel váltunk el, úgyhogy arrafelé sem járható az út.
Ezért itt kérdezősködöm.
Hogy szarul hangzik, azt sajna magam is tudom. :-(
Ellenben ha szerinted 3 év, akkor még küzdögetek a széria számmal, hátha sikerül eltalálnom a sérült karaktereket - csak az aljuk látszik, a címke teteje sérült. Csessze meg.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Sziasztok,
gondban vagyok.
Kb. 14 hónapos T61 bekapcsolt állapotban lecsukás-felnyitás után nem indult el. XP van rajta, nem én használtam, de úgy emlékszem, hogy ilyenkor alvó állapotba került vagy azt se.
Mindenesetre benne volt egy gyengélkedő aksi, valamint be volt dugva.
A fedél nyitása után semmire nem reagált, ezért megpróbáltuk ki-be kapcsolni a power gombbal, ami már önmagában nem sikerült: az aksi és az elektromos hálózat ledje elkezdett villogni, és a holdacska kialudt (ez azt valószínűsíti, hogy aludt), de ezen kívül nem csinált semmit.
Kihúztuk, aksit leszedtük, onnantól kezdve hiába helyeztük újra áram alá, az égadta világon semmi életjelet többet nem adott.
(Valószínűleg) nem garanciális.
A gond az, hogy a férjem ezen dolgozik és ráadásul nincsen egészen friss mentés a vinyó tartalmáról sem (ne mondjátok, én is mondtam, minden nap...) - mondjuk ezt megoldom hamar. Ellenben másik gép kéznél akkor sem lesz...
Naszóval. Kéne valami ötlet, hogy kivel és hol érdemes megnézetnem, ha marha sürgős lenne nekünk egy működő gép.
Vagy ez, vagy tudni, hogy ez már nem fog menni. Ill. szempont lenne egy esetleges javítás költségvonzata ugyanezen okból.
Javaslatokat várok, hova menjek, kit keressek.
Nagyon szépen köszönöm,
AOL
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 gamer notebook - 15-10300H, 16GB DDR4, GTX 1650 Ti (használt)
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest