Hirdetés
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Sziasztok,
gondban vagyok.
Kb. 14 hónapos T61 bekapcsolt állapotban lecsukás-felnyitás után nem indult el. XP van rajta, nem én használtam, de úgy emlékszem, hogy ilyenkor alvó állapotba került vagy azt se.
Mindenesetre benne volt egy gyengélkedő aksi, valamint be volt dugva.
A fedél nyitása után semmire nem reagált, ezért megpróbáltuk ki-be kapcsolni a power gombbal, ami már önmagában nem sikerült: az aksi és az elektromos hálózat ledje elkezdett villogni, és a holdacska kialudt (ez azt valószínűsíti, hogy aludt), de ezen kívül nem csinált semmit.
Kihúztuk, aksit leszedtük, onnantól kezdve hiába helyeztük újra áram alá, az égadta világon semmi életjelet többet nem adott.
(Valószínűleg) nem garanciális.
A gond az, hogy a férjem ezen dolgozik és ráadásul nincsen egészen friss mentés a vinyó tartalmáról sem (ne mondjátok, én is mondtam, minden nap...) - mondjuk ezt megoldom hamar. Ellenben másik gép kéznél akkor sem lesz...
Naszóval. Kéne valami ötlet, hogy kivel és hol érdemes megnézetnem, ha marha sürgős lenne nekünk egy működő gép.
Vagy ez, vagy tudni, hogy ez már nem fog menni. Ill. szempont lenne egy esetleges javítás költségvonzata ugyanezen okból.
Javaslatokat várok, hova menjek, kit keressek.
Nagyon szépen köszönöm,
AOL
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5320 13.3"FHD TOUCH IPS i5-1145G7 16GB/250GB Nvme SSD W11P, Üzletből, 27%ÁFÁ-s
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Latitude 7320 Detachable 13"Touch i5-1130G7 8G/256G W11P, 2in1 Tablet/laptop,üzletből, 27%ÁFÁ-s
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 1TB gar
- ROG Strix G731GW 17.3" FHD IPS i7-9750H RTX 2070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest