Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Miközben ezt írtam, meg is érkezett a válasz, nagyon szépen köszönöm.
---------------------
Jesssz..., el is találtam végre és ezt most nagyon megúsztuk, ugyanis tényleg él még a garancia. Min. egy rekesz sörrel tartozom. Nagyon sokat spóroltál most nekem. :-)Már csak az az érdekes kérdés van hátra, hogy Lenovoék esetében hol és mikor lehet hibát bejelenteni, mert a Lenovo.hu-ról elértem egy központi számot, de azon munkaidőn kívül vagyunk, és rengeteg authorized service providert, de ezek közül nem tudom, hogy én választok, vagy a Lenovo Hungary mondja meg, hogy kihez menjek.
Eddig csak Dell garanciális ügyintézésben volt részem, de őket nyugodtan lehetett zargatni vasárnap is...
Ha még erre is válaszol valaki, akkor nekem már nagyon jó napom lesz.
(A férjemnek sajnos nem, az ő gépe ugyanis továbbra sem működik.) :-)
----------------------Miközben ezt írtam, meg is érkezett a válasz, nagyon szépen köszönöm.
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai -Intel Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest