- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
lamazonia
tag
sziasztok, lehet hogy volt már, csak nem sikerült addig visszaolvasnom.
szóval van egy thinkpad t60am (pontosan 8744 -hcg) garanciális még vagy 2 évig.
két bajom van vele:
-kávé daráló hangja lett, nagyon durva, koli szobába felébrednek a szobatársaim, ha bekapcsolom.
-jack dugóba bármit dugok, a jobb oldala súg
most akarom bevinni a szervízbe, de igazából gép nélkül halott vagyok.
székesfehérvári szervízről mi a véleményetek? milyen gyorsak? pontosak? korrektek?-töltő kábel szakadás garanciális ügy?-
-
lamazonia
tag
következő problémám akadt:
-végre találtam egy olyan gépet, ami árban és teljesítményben is tetszik, az egyik (megnemmondommelyik) nagykereskedelem oldalán.
nah, ez a nagyker a vga hoz azt irja hogy N/A
telefonon az ibmesük cseszi felvenni a kagylot
valami tip hogy tudom meg a vgat?
annyi van kiirva a notiról hogy 7665v2k -
lamazonia
tag
a garancia idő lejárta után ki lehet bővíteni a garanciát thinkpadok esetében?
-
lamazonia
tag
válasz
dabadab #2854 üzenetére
azért nem sima soros ketyere, és nem is feltétlen soros...
Nem minden esetben-csak az esetek 80%ban- kell levenni a chipet, ha jó helyen van, van úgy hogy lehet "simán" is olvasni, viszont utánna decrypt(ha jól tudom, de pl. a régebbi hpéknál még az se)
De amúgy arra gondoltam, hogy ha van password akkor egyszerűen nem veszem meg...
Csak még mindig nem tudom hol vegyek gépet...
a laptopinfossal az az egy bajom, hogy integ gma -s a videokártyája... -
lamazonia
tag
pfff
kijelző para meglehet, nemtom mitévő legyek, gyanussan olcsoak az apronetes cuccok...
biosz kódra vannak megoldások...
ha lopott, azt nem írja ki az ibm gar elenörzője? -
lamazonia
tag
megszívtam, mégsem sikerült megvennem a kiszemelt t60ast...
nem tud valaki eladó x60,t60,t61 est?
a fő lényeg, a garancia(meg az ár) esetleg a dedikált videokártya... -
lamazonia
tag
CFRP???
az az igazság, hogy ezt kapom olcson -
lamazonia
tag
hát, remélem hogy nem törik össze a zsanér, d600nál kétszer fordult elő, (pont mindig 1 évet birt, garba cserélték-sokat használom 90°elfordítva...)
OFF:
kicsit félek hogy összetöröm
a d600 az szívos volt, a d620 nemteccik, meg 70rongyal drágább lenne, és kicsivel gyengébb teljesítmény
remélem hogy ez kibirja nálam azt a 3 évet amire veszem...
a d600al két balesetem volt-bringázom, mindig, sokat, gyorsan...-egyszer rámnyítottak egy ajtot-mármint bringán- ekkor simán az ajtóhoz vágodot a másik felén a notistáskám, arra -caselogic nbp3-arra meg én.
Hiba: készenlétből nem ébredt fel, de utánna simán ment.
egyszer meg hülye voltam, és patkázáskor óra buktam, hátitatyóra meg a bringa, ekkor jobb oldalt eltört a müanyag réssze-humansoft simán cserélte(mondjuk , akkor volt egy alaplap csere is, mert valahogy recseget a noti hangkártyája)-de az esés után közvetlen még kb fél évig simán ment
az átlag, hogy elalszom a notival-fránya vizsgaidőszak- és az ágy mellet landol a gép.
Persze vigyázni kellene rá, csakhát... -
lamazonia
tag
nah, valószínüleg megveszem a t60ast, fura lesz d600 után
még egy két kérdés felmerült bennem azért
az ibm szervize mennyire korrekt? hol található?(remélem nem lesz rá szükségem)
ha világ garos a gép, akkor úgyebár nem kell fizetnem sem a javításért, sem az alkatrészért?a zsanér törés garanciális eset náluk?
(dellnél 2szer előfordult, gyakran használom 90fokkal elforgatva a gépem...) -
lamazonia
tag
nah, akkor még egy lámmer kérdés, talán nem is jó helyen, és megkövezést kapok érte
:
ritka lámmer user vagyok, elfelejtek dolgokat, elalszom a laptopommal, beesik az ágy mögé stb.
eddig egy dell d600asom volt, ami kibirt mindig mindent, most nem tudok dönteni, hogy thinkpad t60 vagy latitude d620....
az ibm mennyire birja a strapát? a durva felhasználást? -
lamazonia
tag
kösszi a válaszokat
lehet jobbak vagytok mint az ibm support -
lamazonia
tag
megtaláltam , kösszi
már csak két dolog tisztázatlan nekem, ha belerakok házilag még egy giga ramot, akkor a garanciám, vajon él e?
meg a dvd író para, hogy ez vajon:
39T2676 39T2677 24/8/4/24X CD-RW/DVD RAMBO-V DRIVE YES
dvd író e?
hátha valaki tudja
előre is kösszi -
lamazonia
tag
sziasztok.
lehet most én is belépek a thinkpad felhasználok körébe
régen volt egy ibm 570es laposom, imádtam...
most szeretnék venni egy t60ast, 15" 1400*1050es kijelzővel, minden jóval...
az a kérdésem, ha olasz billentyüzetes, akkor úgye a magyarországon tudom érvényesíteni a világgaranciát?(mert pölö dellék szerint, magyaroszág nem a világ réssze
szokott probléma lenni ezzel a sorozattal? egy latitude és eközött varjálok.
az ibm oldalán pontossan hol tudom megnézni az eredeti configot, a vásárlás napját, ill. hogy még mennyi garancia van rá?
előre is kössziegy láma
Aktív témák
Hirdetés
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest