- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
divergens
tag
Sziasztok, tudna nekem valaki egy email címet adni ahol az ibm központi szervízében tudnék érdeklődni pár dologról! a szerviz@ibm-hu.com ot már próbáltam
kösz -
divergens
tag
ok, megtaláltam, a központi szervízbe
-
divergens
tag
Szevasztok,
Hova vigyem Pesten a gépem gariztatni..ahol gyorsan csarélik nekem az elszált memóriát?
Ez garancia program elég körülményesen használható..
Üdv -
divergens
tag
hi
erre a legendás hazai supportra én is kívánics vagyok, elszált a gyári ram gépemben..ami nagyon hiányzik nekem..sokkal gördülékenyebb volt a rendszer
anno pont ezek miatt válsztottam ezt a márkát, a megbízhatóság miatt..mivel külföldön vagyok nem nagyon fér bele sok hiba, hát beütött eddig nagyon bíztam benne..nagyon remélem nem hagy cserbeaz összes házim stb..gépen volt/van..megmondm öszintén nagyon besz@rtam, de szerencsére sikerült megoldani problémát..az összes tanulmánnyaimmal kapcsoltos dolog, plussz németországi cuccaim voltak a gépen, és egyszer csak netezés közben, kifagyott a cucc, eddig soha nem volt ilyen gondom, meg is lepődtem..
mivel egy szük hónapot leszek otthon és le kell viszgáznom meg házikat megcsinálnom, nem sok időm lessz a gariztatásra..nagyom bízom a gyorsaságban..
nekem egy kb 2 éves t41em van ezt hibát leszámítva nem igazán tudok rosszat mondani, talán egyedül az driver ami pixelhibát okozott..de biztos van rá megoldás..én egyszerűen unistaláltam..azóta nem volt kedvem a témával foglakozni..
a hangal nagyon elégdett vagyok főleg p805d procis asztali gép utáncsak vinyó hangját hallom..igaz felette egy kicsit meleg gép, de amugy is fázos vagyok..néha szoktam melegedni melette
nekem a fancontrol meg nhc összeakadt..
[Szerkesztve] -
divergens
tag
sziasztok!
következő kérdésem lenne: pár napja az egyik ramom elszált, pontosabban az ami a billenytyűzet alatt van..megnéztem most hogy pontosan meddig is szól a garancia, az van még bőven..csak észrevettem a leírásban az intereten, hogy ott csak 512 ram írnak illetve 40 gigás vinyó van megadva..
Szóval kérdésem az hogy elég ha visza viszem rossz ramot..vagyis..nem is tudom pontosan melyek az erdeti ram: ami még működik,az egy kingston ram, ami olyan matrica van, hogy ha kivesszük akkor ugrik a gari..a másik ram, amelyik elromlott az meg nem tudom milyen márkáju..de matrica szerint Ibm fru 31p98 stb..szóval lehet ez is az erdeti..
mert gondoltam előszőr megpróbálom kicseréltetni..aztán ha kötekszenek akkor veszek..egyébként németorzságban vagyok, most nem szivesen válnék meg gépemtől, egy kicsi időre sem mert kell a sulihoz..
szóval mit javasoltok?
Köszi! -
divergens
tag
Hali!
lenne egy kérdésem, nálam a maximiser állandóan azt irja ki hogy feltöltés 99%, valamikor meg száz%( gondolom ez a utobbi a optimális) mi lehet enek az oka??probléma ez??
köszi -
divergens
tag
Sziasztok!
Sikersen vettem itt a ph! t41 notit, nagyon tetszik..
Egy kérdésem lenne:
feldobtam rá egy win-t sp2 és a cd-rom biztonságosan eltávolítható kis ikon megjelenik, az előtte fent lévő op.-el nem volt ilyen..ennek így kell lennie?
meg driver telepítés is olyan macerás,nincs olyan pack ami mindent feldob a gépre?
üdv
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Ford topik
- Gaming notebook topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest