- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
válasz
Ghandi #10489 üzenetére
Ja, közben eszembejutott, hogy a Linux vlsz átírta az MBR-t, tehát ha az Access IBM gombra (vagy F11-re) nem reagál semmit a gép, akkor ezt az .iso fájlt írd ki egy CD-re, bootolj erről és kövesd az utasításokat.
Ezután már működnie kell az Access IBM gombnak a bootnál, tehát lásd előző hszem. -
marcitp
őstag
válasz
Ghandi #10489 üzenetére
Szia!
Nekem is T42, sztem format, szűz XP, és rendben lesz!
Ami érdekes, nekem is van szériaszám gép alján, magyar régiós gép, mégsem ment fel a saját serial-lal.
Drivereket megtalálod a honlapon, gyorsan fel lehet telepíteni, vannak dolgok, amiket egyékbként sem érdemes rárakni, felesleges. Gratulálok a masinádhoz!
Vannak sokkal okosabb fórumtársak, sztem Ők is reagálnak, segítőkész a fórum nagyon!Látom, közben ment is hsz!
-
Shadowfax
addikt
válasz
Ghandi #10489 üzenetére
Boot közben nyomj egy Access IBM gombot (vagy F11-et).
A Rescue & Recovery felületnek kell megjelennie. A bal oldali menüsorban Restore your system-et kell kiválasztani. (Ezután lesz egy figyelmeztetés, hogy ha USB-s kütyüről akarod helyreállítani a rendszert, s az nem látható az eszközök közt, akkor indítsd újra a gépet, stb. - ez most nem lényeges, ezt okézd le.) A következő képernyőn a Restore my harddrive to the original factory state opciót válaszd (ez a gyári állapot helyreállítása), utána NEXT-et kell nyomni. Következő képernyőn: I do not want to save any files (ha már tényleg minden fontosat elmentettél, s semmilyen fájlt sem akarsz lementeni), utána NEXT. A következő képernyőn lesz még egy figyelmeztés, hogy mindent törölsz a merevlemezről, ha folytatod. Ha komolyan gondoltad, NEXT-t nyomj. Ezután jön egy figyelmeztetés, hogy ne kapcsoljuk ki közben a gépet. Leokézod, s jöhet a mehet.
Érdemes full akkuval és bedugott táppal csinálni végig. Kábé egy órát fog elszöszögni (néha újra is kell indítani, ha kéri).
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A világ leggyorsabb SRAM dizájn-ját kínálja a Marvell
- TV antenna és jelerősítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Újszerű erőmű Lenovo P1 G3 (Core I7 6mag/12 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest