Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- MIUI / HyperOS topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- iPhone topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
Aktív témák
-
Otisz
őstag
Szia!
Én a T40 árát 50 és 60ezer közé sorolnám. Többet nem hiszem hogy adnak érte.
Én a T41p-met 75ezerért adtam el. Elég sok ThinkPad-em volt már (most is az van).
Az X-es sorozatot kiváltképp kedvelem. Hurcolászás szempontjából jobb mint a T széria - bár ez utóbbi sem vészes 14"-ban.
Jelenleg egy X41-esem van. (volt X20-am, X31-em is)
A kérdés ugyebár az, hogy mennyi a rászánható kereted?
Amennyiben megteheted, akkor ajánlom én is az eBay-es szituációt, de add hozzá a vámot, áfát, kezelési költséget. Valószínűleg landolni fog a vámosoknál.Viszont ha megteheted, akkor az x300 űűűűber egy darab, optikai meghajtó is van benne, meg úgy alapból nagyon egyben van.
Nekem az x41-hez van dokkolóm, amit ha akarok akkor viszek magammal, de nem szokott hiányozni az optikai meghajtó menet közben.Az X-es sorozat tagjai is strapabíróak, így gondod ezekkel sem lenne. Volt már nekem 4és fél éves x31-em is, olyan külsővel, hogy nem mindennapi volt.
-
Dottore
addikt
Elsősorban nagyon attól függ milyen állapotban (karcolások, használatból eredő sérülések, stb.) van. Be kell látni, hogy ha jó árat szeretnél kapni érte akkor egy öreg laptopnak ez az egyik legvonzóbb tulajdonsága. Spec. én ha tegyük fel tökéletes (ami lehetetlen persze) hibamentes külsővel rendelkezne, akkor 80 ezret nagyon jó árnak tartanék érte. Szerintem ez a maximum, de mondom, elvileg. Egy közepes elhasználódást feltételezve, 50 és 60 ezer között. Összehasonlításként a T42 az olyan 70 és 90 ezer ft között kapható.
Ha neked fontos a hordozhatóság akkor megéri cserélni, természetesen.
-
Shadowfax
addikt
az amerikai ebay-ről újonnan
Annak nem biztos, hogy érvényes lesz a garanciája itthon is.van-e értelme a méret miatt cserélni
Persze, hogy van. Viszont nyilván tudod, hogy az X6x sorozatú gépeknek nincs beépített optikai meghajtója, szóval lehet, hogy néha a dokkolót is cipelni kell.Ebből a szempontból (is) jobb választás lehet az X300 - könnyű, beépített ODD, és gyönyörű.

Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X395 13.3" Ryzen 5 PRO 3500U 16 GB RAM 512 SSD AMD Radeon Vega 8 Graphics
- Asus TUF F15 Gamer Laptop 15.6" i5-11400H 16 GB RAM RTX 3050Ti 512 SSD
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest