- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
Gondwana
addikt
Ezen jót mosolyogtam
64 GB SATA SSD, Shock-Mounted (Aktív merevlemezvédelem)
... persze, majd parkolja a fejet, ha mozog a laptop ...
-
Shadowfax
addikt
Félig-meddig már válaszoltam a másik topikban.
Szóval: érdemes a T400 billentyűzetét is kipróbálni valahol, mert volt már rá panasz. De az is lehet (mint írtam), hogy néhány júzer szokásos nyafogása az új modellek felbukkanásánál. A thinkpads.com-on megoszlanak a vélemények, valaki szerint pont olyan tökéletes, mint volt a korábbi legendás T-knél.Írtad, hogy a szíved az X300, az eszed a T400 felé húz. Találó megjegyzés, mert én is csak ennyit tudok mondani.

A T400 meg ugye 250GB HDD
Ha kell a tárhely, s nem akarod külső vinyóval megoldani, akkor ez jobb választás. Sajnos az X300 nem választható opcionálisan normál HDD-vel.
két VGA kártya
Biztos, hogy ki fogod használni? Ez a hybrid megoldás elég gyerekcipőben jár még...
nagyobb méretű kijelző..
13.3" vs 14.1" - nincs nagy különbség.
Aktív témák
- Apple Macbook Pro 14 M3 Pro Chip 18Gb/512Gb
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest