- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
karesz501 #4208 üzenetére
én abból a (legtöbb embernek magától értetődő) feltevésből indultam ki, hogy utólag nagyon nehéz hozzá recovery lemezt szerezni (gy.k. lehetetlen), anélkül meg megoldhatatlan egy már nem eredeti oprendszerrel ellátott, legyalult vinyón a recovery partíció helyreállítása. ja bocs, hogy nem fejtettem ki bővebben, a fél topik erről szól, ha visszaolvasol. én annak idején megtettem, hidd el, érdemes.
te erre belekötöttél. ki ért félre kit? nem sopánkodás kérdése... te osztottad az észt. kár, hogy nem nyert.
"IBM-nél szintén lehet érdeklődni nem kell hozzá tuti összeköttetés, hidd el, csak egy telefon
" - így van, ha garanciális volt a géped, régebben lehetett tőlük venni aranyárban. nem nagy dolog, végül is... ingyér biztosan nem osztogatnak már régóta.
szerintem gondolkozz még egy picit a témán.
és gyere TP-talira.
mod: mellesleg nagyon nem tudod, hogy mit érzek (az előző, még bőven garanciális T60-oddal
). elvagyok IBM-es oprendszer nélkül is, a driver-eket gond nélkül leszedem, pusztán tisztább, szárazabb, jobb érzés, ha van hozzá recovery lemezem.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Olcsó, gasket mountos klaviatúra a Logitech égisze alatt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest