Aktív témák
-
amol
addikt
Nem tudom, nem hiszem. Én emiatt vittem visza több hp-t, de azokon eléggé hallható volt, végül elálltam. Azokban Pentium M volt. Édesapám gépe (P4M) szintén ciripel, de az fagyott is. Azon letiltottam az egyik USB energiagazdálkodását és lejjebb vettem az órajelet, azóta egész jó.
Most van nálam egy Lifebook, T2500, meghallgattam közelebbről és ez is. Kb. 10 centiről hallható éjszakai csendben ha nem megy a venti, nappal már nem. -
amol
addikt
-
amol
addikt
Milyen akksis üzemidőt produkál kb. egy 14" 4:3-as C2D T60 X1400-zal a legnagyobb "nem kilógós" akksival közel idle módban?
Szerintetek hol érdemes ThinkPadet venni Bp-en?
THX!
-
amol
addikt
-
amol
addikt
válasz
andrism #2677 üzenetére
Nem akarok beható személyes tapasztalat nélkül okoskodni, ezért én is csak a benyomásaimat írtam le, ha tényként hatott akkor bocs.
Nem idevaló, de például egy magnéziumházas Latitude D830 is konfigolható wuxga kijelzővel (szvsz kivehetetlen) és 7200-es hdd-vel lényegesen olcsóbban és 3-4 évet az is biztosan kibír. Nem ThinkPad, de ettől még kitűnő. Gyanítom itt a videokártya is sokat dob, a Latitude-ben quadro nvs140m van.
Egy 7200-as hdd amúgy kb 20-30 ezer HUF, az árkülönbségből jópár darab kijönne
Ha nem bízol más gyártóban, csak a hdd miatt nem biztos hogy megéri a p. -
amol
addikt
-
amol
addikt
válasz
Shadowfax #2672 üzenetére
Nem, de nézegetve az újakat nagyon úgy érzem. És ez nem egyedül az én véleményem. Ha majd valakitől hallom hogy igen, az újak vannak olyan jók (sőt jobbak) mint a régiek akkor majd megkövetem a kollégákat
andrism: mint írtam nem személyes tapasztalat, tehát azért mérget ne vegyél rá
Ezekhez a dolgokhoz tényleg kell egy 2-szeres árú noti -
amol
addikt
Sziasztok!
Adott egy T60 (UD0PRHL) Vistával. Xp telepítéséhez mi mindent kell összeszedni hozzá? A recovery partíció megmaradna.
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Notebook táska topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest