Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
amol
addikt
Nem tudom, nem hiszem. Én emiatt vittem visza több hp-t, de azokon eléggé hallható volt, végül elálltam. Azokban Pentium M volt. Édesapám gépe (P4M) szintén ciripel, de az fagyott is. Azon letiltottam az egyik USB energiagazdálkodását és lejjebb vettem az órajelet, azóta egész jó.
Most van nálam egy Lifebook, T2500, meghallgattam közelebbről és ez is. Kb. 10 centiről hallható éjszakai csendben ha nem megy a venti, nappal már nem. -
amol
addikt
-
amol
addikt
Milyen akksis üzemidőt produkál kb. egy 14" 4:3-as C2D T60 X1400-zal a legnagyobb "nem kilógós" akksival közel idle módban?
Szerintetek hol érdemes ThinkPadet venni Bp-en?
THX!
-
amol
addikt
-
amol
addikt
válasz
andrism
üzenetére
Nem akarok beható személyes tapasztalat nélkül okoskodni, ezért én is csak a benyomásaimat írtam le, ha tényként hatott akkor bocs.
Nem idevaló, de például egy magnéziumházas Latitude D830 is konfigolható wuxga kijelzővel (szvsz kivehetetlen) és 7200-es hdd-vel lényegesen olcsóbban és 3-4 évet az is biztosan kibír. Nem ThinkPad, de ettől még kitűnő. Gyanítom itt a videokártya is sokat dob, a Latitude-ben quadro nvs140m van.
Egy 7200-as hdd amúgy kb 20-30 ezer HUF, az árkülönbségből jópár darab kijönne
Ha nem bízol más gyártóban, csak a hdd miatt nem biztos hogy megéri a p. -
amol
addikt
-
amol
addikt
válasz
Shadowfax
üzenetére
Nem, de nézegetve az újakat nagyon úgy érzem. És ez nem egyedül az én véleményem. Ha majd valakitől hallom hogy igen, az újak vannak olyan jók (sőt jobbak) mint a régiek akkor majd megkövetem a kollégákat

andrism: mint írtam nem személyes tapasztalat, tehát azért mérget ne vegyél rá

Ezekhez a dolgokhoz tényleg kell egy 2-szeres árú noti
-
amol
addikt
Sziasztok!
Adott egy T60 (UD0PRHL) Vistával. Xp telepítéséhez mi mindent kell összeszedni hozzá? A recovery partíció megmaradna.
Köszi!
Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Linux kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

thx