- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
evone
őstag
válasz
abcukistván #10675 üzenetére
Alul nem folyt ki?
-
evone
őstag
Nem tudja valaki mennyibe kerul a gep tetejet lecserelni? A gumis részt, kicsit zavar hogy kopott már meg karcos, mivel meg nem volt thinkpadom sose, nem tudtam hogy hogyan kell helyesen vigyazni rá, de most uj lappal kezdenék. A szervizben mondtak hogy rendelnek ujat, de már megszunt a recsegés, igy nem hiszem hogy csak ugy berendelnék.
Szerk: ebayen 6 ezerert latom. hmm
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #10619 üzenetére
Szenvedtel vele? En 5 perc alatt kicsereltem.
Baratnom eszre se vette hogy leleptem MSNrol. pedig altalaban rogton hiv hogy hol a francba vagyok mar.
-
evone
őstag
Perpill ez a baja Vistamnak. Szivesen ujra raknam, de nem tudok hova backupolni.
-
evone
őstag
-
evone
őstag
Akkor en ki is veszem ezt a turbo memoryt, tok feleslegesnek erzem, semmi gyorsulat nem tapasztaltam vele kb.. de az aramot meg fogyasztja.
-
evone
őstag
U basszus, most ultem 1 orat egy 17" Toshiba elott, kb 12"nak tunik perpill a ThinkPadem.
-
evone
őstag
Nah, a lenovo postazza nekem az XP recovery lemezeket.
( ma is lefagyott sleepbol felebredve a Vista! )
-
evone
őstag
Hogy megy az xpre downgradeles menete? Ez a vista egy rakás szar. 6 perc a boot, amivel nem lenne semmi gond, de mostis hazajovok, sleepbol felebresztem, kurzort megmozditottam es csontra fagyott, de az jovolt hogy lattam hogy a Couldnt find fingerprint sensor. Szar az egesz ahogy van.
"A legutóbbi alvó állapotra való áttérés sikertelen volt. A hibát okozhatta a rendszer válaszadásának leállása, rendszerhiba, vagy az alvó állapotra való áttérés közben az energiaellátás megszűnése."
csodalkoznek is ha mukodott volna
-
evone
őstag
Ezeket a gepeket lattam eloben, tenyleg jo allapotban vannak, ha valakinek kell mostanaban ilyesmi gep az kapjon ra nyugodtan.
-
evone
őstag
Visszavonom, nem is az Avast volt a hunyo, igy mar latom ahogy szepen kapcsolgatom ki be a dolgokat.
-
evone
őstag
Na, probalgattam egyenkent rakosgattam be a dolgokat, es mint kiderult az Avast gyilkolja le ennyire a gepet, tudtok valami mas virusirtot ajanlani? ( ha az avast nem indul el akkor kb 1:50 alatt felall a gep )
-
evone
őstag
Hát én már komolyan nem tudom, semmi extra szart nem rakok fel sose erre a hulye Vistara, de par honap utan megis extra lassu lesz a boot, es valami rendszerszintu dolog TUTI elcseszodik benne, egyszer a DHCP service halt le javithatatlanul, most sleepbol visszajovet nem tudom allitani a fenyerot csak ha lecsukom meg1x a kijelzot aztan fel ( ez a kis extra biztos jot tesz a zsaneroknak ) aztan mire felhajtom tiszta csikos a kijelzo, power managerbol power off display hogy jo legyen.
Olyan kellemes erzes. Lehet jobban jarnek ha downgradelnek XPre. Ez a vista teljesen elcseszi a thinkpadtol a stabilitas erzetet.
-
evone
őstag
Nektek most mennyi a Vista boot ideje? Nekem kb 4-5 perc. Normalis ez? Ennyi ido mire hasznalhatova valik es nem teker a vinyo mint a rohadt elet, Indexeles off, Superfetch off.
-
evone
őstag
Aki SP2-t rakott Vistára annak minden oké? Az egyik Feature hogy elvileg gyorsabban csatlakozik WiFi-re sleepbol visszajovetkor, de a poen az hogy nekem egyaltalan nem is csatlakozik már wifire sleep utan, manualisan kell Acces Connectionsbol fellepnem ra... bootkor is. Nem értem miért van ez, eddig jó volt.
-
evone
őstag
ILYEN lett a polo.
-
evone
őstag
-
evone
őstag
T61nek kalibralta már valaki rendesen be a kijelzojet valami normalis eszkozzel? Egy szinprofilt elfogadnek.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #10248 üzenetére
En baratnommel gyakran futottam mar versenyt a buszig mikor ott volt nalam a gepem, megis itt van. 0 bad sector, semmi gond.
Kikapcsol/suspendelt allapotban elhuzza az iro/olvaso fejet biztonsagos helyre, nem lesz semmibaja.
-
evone
őstag
ti mennyire hasznaltatok maresoben a gepeteket?
-
evone
őstag
Azert ahogy néztem, mégse olyan rossz ez a t400s. Elfogadnám.
-
evone
őstag
válasz
BobChemistry #10192 üzenetére
igen
-
evone
őstag
válasz
BobChemistry #10190 üzenetére
a gyari biztonsagi particio tartalmarol
-
evone
őstag
Most fogdostam meg egy teljesen uj allpotban levo T43at, azert megnyugodtam hogy nem sokkal szarabb a T61em.
De a gep maga tenyleg teljesen uj volt, hihetetlen ez a minoseg... hihetetlen.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #10129 üzenetére
En pont azert valasztottam ezt a markat mert nincs sok penzem allandoan szervizbe jarkalni, vagy ha valami kin van a geppel esetleg fizetni, hosszu tavra vettem egy olyan gepet amivel remeltem hogy soha nem lesz komolyabb baj az aksi elhasznalodasan kivul. Eddig minden OK.
Update: Adidas fuj. katt
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #10123 üzenetére
Akkor most vegyel elsonek uj vinyot.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #10120 üzenetére
Szerintem a Kingstonnal se lesz problemad, de tenyleg nagyon draga ugy eleve ez a DDR3.
-
evone
őstag
Megse oke a fenyero allitas.
suspend utan lekell hajtanom a kijelzot, majd megint fel hogy menjen, hat nem ertem miert van ez. egyik naprol a masika csak ugy.
-
evone
őstag
Eleg kellemes dolog thinkpaddal kint fekudni a hintaágyon es netezni, fokent azert mert egyaltalan nem melegszik, hiper jó.
Wifi problemasoknak: probaljatok meg az access connectionsal csatlakozni, ma reggel a windows nekem sem akarta a tuti, aztan az ACn kivalasztottam a Home profilt es felmaszott minden gond nelkul.
-
evone
őstag
Nagyon jo, miota felraktam ezt a kurva power managert, veletlenszeruen elmegy a fenyero allitas lehetoseg... annyira kivan mar a f*szom is ezzel a rohadt windowsal.
-
-
evone
őstag
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5097
csúnya.
http://www.notebookreview.com/assets/44573.jpg
uj power manager kozeleg?!
-
evone
őstag
Najo, ugy latszik megint csuszik a billentyuzet, miattuk.
2x2GB, CL4.
-
evone
őstag
válasz
bundee_rbk #9845 üzenetére
Reklamoztam egy kicsit IWIWen meg MSNen.
Amugy ti is eszrevettetek hogy a TVSU eszmeletlen gyors lett miota visszahoztak?
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #9842 üzenetére
Free, aki csinalja annak a gepet en tartom karban.
-
evone
őstag
Aki ugyanolyan logo és háttér manias mint én azzal megosztom ezt. ( az svg a lenyeg )
-
evone
őstag
Akkor gondolom az en tavaly majusban vasarolt T61emen nem lehet majd uprgadelni penzert, vagy igen?
Rohadtul orulnek neki ha lenne olyan recovery lemez ami windows 7 professional 64 bitet tartalmaz, 20 ezret is siman kipengetnek erte...
Most Business 32 bitem van.
Errol orulnek ha lenne valami info
Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest