Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
Aktív témák
-
flc
csendes tag
IBM ThinkPad T40-es laptopom (nem mai darab) bootolas után random idő (1-10 perc) után lefagy. Nem egy konkrét esemény váltja ki, hanem egyszerűen csak megfagy, a kép úgy marad (kurzor se villog, semmi) és utána max a képernyő fényerejét tudom állítani meg kikapcsolni.
- Lehet semmi köze a dologhoz, de nagyjából azóta csinálja, mióta az utolsó frissítéseket telepítettem az XP-hez. Így arra gondoltam megsérült a rendszer valahol. Ki is próbáltam egy másik vinyóval, amin egy másik oprendszer (Ubuntu) van, de hasonló jelenséget
tapasztalok ez alatt is. > Ebből nekem az jön le, hogy nem szofveres hiba van és nem is a HDD a rossz.
- Végigfuttattam egy saját diagnosztikát (ACCESS IBM gomb > Run Diagnostics), ami egyébként a PC Doctor 2.0 nevezetű DOS-os progit indítja, de nem találtam hibát, se Quick Test, se Normal Test után, bár ezek alatt is előfordult, hogy megfagyott.Ha valakinek esetleg valami ötlet, azt megköszönném, máskülönben kénytelen leszek szervízbe vinni.
Mondjuk még nem tudom hova, esetleg valami tipp ezügyben is jól jönne.Előre is kösz!
Aktív témák
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai -Intel Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest