- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
flc
csendes tag
IBM ThinkPad T40-es laptopom (nem mai darab) bootolas után random idő (1-10 perc) után lefagy. Nem egy konkrét esemény váltja ki, hanem egyszerűen csak megfagy, a kép úgy marad (kurzor se villog, semmi) és utána max a képernyő fényerejét tudom állítani meg kikapcsolni.
- Lehet semmi köze a dologhoz, de nagyjából azóta csinálja, mióta az utolsó frissítéseket telepítettem az XP-hez. Így arra gondoltam megsérült a rendszer valahol. Ki is próbáltam egy másik vinyóval, amin egy másik oprendszer (Ubuntu) van, de hasonló jelenséget
tapasztalok ez alatt is. > Ebből nekem az jön le, hogy nem szofveres hiba van és nem is a HDD a rossz.
- Végigfuttattam egy saját diagnosztikát (ACCESS IBM gomb > Run Diagnostics), ami egyébként a PC Doctor 2.0 nevezetű DOS-os progit indítja, de nem találtam hibát, se Quick Test, se Normal Test után, bár ezek alatt is előfordult, hogy megfagyott.Ha valakinek esetleg valami ötlet, azt megköszönném, máskülönben kénytelen leszek szervízbe vinni.
Mondjuk még nem tudom hova, esetleg valami tipp ezügyben is jól jönne.Előre is kösz!
Aktív témák
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videó stream letöltése
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 7560 - XEON W-11955M I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I RTX I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő