Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
Sziasztok!
Mostanság elgondolkodtam rajta hogy a PC-met ki kéne váltani egy jó kis notival...(fősulira járok így cipelem a gépem...nomeg nem valami fullos a drága csak a kín van vele
)Nos első körben apple macbookkal szemegettem...sőt nem egy ismerősömnek van, bele is szerettem rendesen mert amire nekem kéne arra jó....kicsi, sokáig bírja, egyszerű, szerethető, és nem kell foglalkozni vele túlságosan mert működik és kész. (nem vagyok suta a gépekhez, mindent megoldok ha meglehet oldani, csak beleuntam az állandó buherálásba
) Viszont drága lenne most nekem egy ilyen szerkentyű.Nézegettem használt notikat...őszintén egyik sem jön be...kivételt képez az IBM ThinkPad T4X, T6X sorozat, noha T6X-nek már borsosabb az ára.
Amire használom a gépet:
-Net, office, msn
-Zenehallgatás
-Filmnézés
-Potoshop ->fotózok
Kérdésem az lenne hogy a "p" széria CAD-en kívül PS-el is jobban elboldogul mint sima társai? Érdemes külföldről pl ebay-ről beszerezni valami jobb darabot, vagy inkább itthon?
Használtan szeretnék kifogni valami jó gépet...és 160-180nál nemigen akarok rá többet szánni

Válaszokat előre is köszi!
Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Mobil flották
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mini PC
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)