- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
válasz
Shadowfax #4955 üzenetére
Köszi a választ!!
azt nem tudtam h eBay-ről is van vám...
T és R széria között mekkora a különbség és ez leginkább miben nyílvánul meg? Melyiket lenne érdemesebb választani?
Mekkora az IBM/Lenovo notik TFT-jének színhűsége? van lehetőség a kalibrálásra? (photosop miatt számomra ez fontos
)
-
TonTomika
aktív tag
Szerintetek megéri az IBM honlapról rendelni notit?
...lényegesebben olcsóbbnak tlaálom...
vagy inkább eBay?
-
TonTomika
aktív tag
Sziasztok!
Mostanság elgondolkodtam rajta hogy a PC-met ki kéne váltani egy jó kis notival...(fősulira járok így cipelem a gépem...nomeg nem valami fullos a drága csak a kín van vele
)
Nos első körben apple macbookkal szemegettem...sőt nem egy ismerősömnek van, bele is szerettem rendesen mert amire nekem kéne arra jó....kicsi, sokáig bírja, egyszerű, szerethető, és nem kell foglalkozni vele túlságosan mert működik és kész. (nem vagyok suta a gépekhez, mindent megoldok ha meglehet oldani, csak beleuntam az állandó buherálásba
) Viszont drága lenne most nekem egy ilyen szerkentyű.
Nézegettem használt notikat...őszintén egyik sem jön be...kivételt képez az IBM ThinkPad T4X, T6X sorozat, noha T6X-nek már borsosabb az ára.
Amire használom a gépet:
-Net, office, msn
-Zenehallgatás
-Filmnézés
-Potoshop ->fotózokKérdésem az lenne hogy a "p" széria CAD-en kívül PS-el is jobban elboldogul mint sima társai? Érdemes külföldről pl ebay-ről beszerezni valami jobb darabot, vagy inkább itthon?
Használtan szeretnék kifogni valami jó gépet...és 160-180nál nemigen akarok rá többet szánni
Válaszokat előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Formula-1
- E-roller topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest