Hirdetés
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
BFeco
aktív tag
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Ismerősnek 2 hete telepítettem a T60-as új notijára egy ilyen t-mobile globetrotter net kártyát.
Windows XP SP2 magyar (Lenovo-s) összes Windows és Thinkpad-es frissítés feltéve. Nála azóta is napi használatban müködik.
Erre a T60-ra Windws 98 is telepítésre került, egy speciális orvosi cél progi (DOS-os Magic, USB-s PEN drive-ra arhiválással) miatt. Bootmagic az oprendszer választó. Hát... kicsit gyorsan indul a 98
Driver szinte 0 a 98-hoz, de nem is kell, csak induljon. 
Más
Haverom (telefonon jeleztem neki, hogy kapás van) lett az egyik szerencsés laptopinfós bika T61 (T7500, nVidia Quadro NVS 140M 128MB stb. br. 270e Ft. ) tulaja.
Tegnap nálam járt a gépével. Az X60-as notim még mindig kisebb és jobban bejön nekem.
A Vista nem tetszik a srácnak a T61-en. Recovery média gyártás, majd megy fel rá a Windows XP SP2.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Driver szinte 0 a 98-hoz, de nem is kell, csak induljon. 
Tegnap nálam járt a gépével. Az X60-as notim még mindig kisebb és jobban bejön nekem.