Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
válasz
tototos
üzenetére
Sziasztok!
Első benyomások:
Tényleg nem legenda az, hogy egyben van a gép, mert tényleg nagyon jó az összeszerelési minőség. Én arra allergiás vagyok, ha nincs, szóval nagyon minőségi benyomást kelt. Egyébként is olyan gépet kerestem, ami bírja a strapát, mert fogom cipelni be az egyetemre sűrűn. A Fn billentyűnek van egy furcsa zöreje, de ez lehet csak az én hülyeségem, a telefonomnál is volt ilyen problémám...
A Thinklight kitalálójának Nobel-díjat adnék, mert óriási ötlet. Olvasni lehet a fényénél.
A vinyó talán kicsit lassú, de mivel egy 7200-as sata2-es (ez utóbbi nem szoroz semmit) samsunghoz vagyok szokva (kezdeti átviteli sebessége annak 71,8MB/s), ez talán nem meglepő. Mivel ez az első laptopom, nagyon körüljártam a dolgot, végig olvastam szinte mindent. Remélem nem fogok csalódni.
Billentyűzet tényleg remek. Most még egyébbként az asztaliról irogatok. A touchpad érzékeny, a kétirányú scroll jól működik. A trackpointot szerintem nem sokat fogom használni, mert a tapipad nagyon jó.
A gép nagyon halk, az asztalim hangorkánja már kifejezetten bántja a fülem.
Kb. ennyi. azt már beállítottam, hogy 50% akku töltöttség felett ne töltsön rá. Mivel 35%-ra is kb. 1:50-et írt ki hátralévő időnek... alap nyomkodással, akksi kiímélő módban.Shadowfax: hátha segít még, idle fogyasztás akkukímélő módban akkuról 7 watt körül, legalábbis a program szerint. Nem tudom, nem tűnik reálisnak. Biztos lesz ez még így se.
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő