Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
Aktív témák
-
SNor
tag
válasz
Kukupenko
üzenetére
Én annó így vettem a gépet. Volt egy kinti kapcsolat (ott lakik). Nekem talán itt volt egy kis előnyöm, ellentétben a Te eseteddel. A gépet a lenovo honlapján néztem ki, és ő rendelte meg (elektronikus úton lebonyolította a rendelést) online. Az árat terhelő áfa esetemben 6, vagy 7% volt (Florida). Házhozszállították (UPS ground, jól nyomon lehetett követni
, ingyenes volt). Gari akkor még alapból 3 év, de ez a gép nem CTO-s modell (most mintha csak olyat lehetne rendelni...kitérek rá). Az illető mikor hazalátogatott hozta a gépet is (- kartondoboz, az feltűnő lett volna). Ennyi. A gép azóta volt szervizben, megnézték a neten a garit. Ennyi, semmi számla, igazoló akármi.
Ha megnézed a lenovo oldalát a rendelés úgy megy, hogy vannak alapkonfigok, amikhez alapesetben 1év garancia tartozik. Itt két lépésben módosíthatod a konfigot. 1. Hardver 2. Gari, egyebek. Hardvernél tudsz pontosítani, más winyó, ram, proci, akksi... 2. lépésnél a 3 év gari ~119USD körül van ha jól emlékszem, de elég sok garancia közül választhatsz, helyszíni javítás, véletlen kár esetére vonatkozó gari, nem bonyolult. Amire figyelj oda: folyamatosan vannak bizonyos akciók kinnt (olcsóbb perifériák, nagyobb proci, combo helyett dvdrw, nagyobb vinyó, vagy kedvezmény), amiken lehet spórolni igen sokat. Most a héten nézegettem, akkor pont T6x-ra nem láttam semmi akciót (pedig de). De pl iskolakezdéskor nagyon jó áron voltak jó konfigok. Ami még érdekes lehet a szállítási idő esetén a 4-6 hét azt jelenti a lenovo esetében, hogy fingunk nincs mikorra tudjuk szállítani, hívj fel minket.
A felbontásról: T61esetén eddig csak wide volt. T60-ból volt sima 4:3-as. Most furcsamód van már online t61-es 4:3-as kijelzővel, de még bejelentés nem volt róla... a datasheet-en se látom feltüntetve... na mindegy. Amit akartam mondani, ha 14''es wide mellett döntesz az max csak 1440x900-as lehet (vagy 1280x768), míg 15''-ös már normál wsxga+ (1680x1050). Sajnos 14''-esbe ilyet nem ígértek.
Ui: most nézem a weboldalt...t61p 14'' sxga+ ?! mik vannak
S!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ASUS ZenBook UX3404VA-M9055W
- Stealth 15M 15.6" FHD IPS i7-11375H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vill gar
- Szinte új Lenovo LOQ Gamer laptop 3 év garanciával Ryzen7/1TB SSD/16GB DDR5/RTX 4060
- Thinkpad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ThinkPad P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe magyarított bill ujjolv gar
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, ingyenes volt). Gari akkor még alapból 3 év, de ez a gép nem CTO-s modell (most mintha csak olyat lehetne rendelni...kitérek rá). Az illető mikor hazalátogatott hozta a gépet is (- kartondoboz, az feltűnő lett volna). Ennyi. A gép azóta volt szervizben, megnézték a neten a garit. Ennyi, semmi számla, igazoló akármi.