- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
SNor
tag
válasz
Kukupenko #2417 üzenetére
Én annó így vettem a gépet. Volt egy kinti kapcsolat (ott lakik). Nekem talán itt volt egy kis előnyöm, ellentétben a Te eseteddel. A gépet a lenovo honlapján néztem ki, és ő rendelte meg (elektronikus úton lebonyolította a rendelést) online. Az árat terhelő áfa esetemben 6, vagy 7% volt (Florida). Házhozszállították (UPS ground, jól nyomon lehetett követni
, ingyenes volt). Gari akkor még alapból 3 év, de ez a gép nem CTO-s modell (most mintha csak olyat lehetne rendelni...kitérek rá). Az illető mikor hazalátogatott hozta a gépet is (- kartondoboz, az feltűnő lett volna). Ennyi. A gép azóta volt szervizben, megnézték a neten a garit. Ennyi, semmi számla, igazoló akármi.
Ha megnézed a lenovo oldalát a rendelés úgy megy, hogy vannak alapkonfigok, amikhez alapesetben 1év garancia tartozik. Itt két lépésben módosíthatod a konfigot. 1. Hardver 2. Gari, egyebek. Hardvernél tudsz pontosítani, más winyó, ram, proci, akksi... 2. lépésnél a 3 év gari ~119USD körül van ha jól emlékszem, de elég sok garancia közül választhatsz, helyszíni javítás, véletlen kár esetére vonatkozó gari, nem bonyolult. Amire figyelj oda: folyamatosan vannak bizonyos akciók kinnt (olcsóbb perifériák, nagyobb proci, combo helyett dvdrw, nagyobb vinyó, vagy kedvezmény), amiken lehet spórolni igen sokat. Most a héten nézegettem, akkor pont T6x-ra nem láttam semmi akciót (pedig de). De pl iskolakezdéskor nagyon jó áron voltak jó konfigok. Ami még érdekes lehet a szállítási idő esetén a 4-6 hét azt jelenti a lenovo esetében, hogy fingunk nincs mikorra tudjuk szállítani, hívj fel minket.
A felbontásról: T61esetén eddig csak wide volt. T60-ból volt sima 4:3-as. Most furcsamód van már online t61-es 4:3-as kijelzővel, de még bejelentés nem volt róla... a datasheet-en se látom feltüntetve... na mindegy. Amit akartam mondani, ha 14''es wide mellett döntesz az max csak 1440x900-as lehet (vagy 1280x768), míg 15''-ös már normál wsxga+ (1680x1050). Sajnos 14''-esbe ilyet nem ígértek.
Ui: most nézem a weboldalt...t61p 14'' sxga+ ?! mik vannak
S!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 // i7-8750H // 8GB RAM // 1TB HDD // GTX 1060
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 // Ryzen 5 5600H // 16GB RAM // 1TB HDD + 512GB SSD // RTX 3050
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Acer Aspire 15,6" i3-7020U 8GB RAM 512GB SSD GeForce MX130 Win11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen8 i7 32GB DDR5, 1TB SSD garanciális 2027 májusig
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest