Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
szal nem lehet 1értelműen megállapítani, h a lapcsere a megoldás sztem
Én viszont végigolvastam az összes témába vágó topikot (bár nekem is van ezer más dolgom), s ott az jött ki, hogy 99%, hogy hardverhiba.
A legfontosabb kérdés, hogy mi okozza ezt?
USB ports in all the T4x series have been known to be prone to lose their 2.0 functionality under some conditions (which if it is a result from the circuits being no longer functional requires a full motherboard replacement). My theory is that if you use a USB device that is not self powered and draws too much power off of the USB port in the Thinkpad it can cause the circuits to burn out.
Azaz ha olyan USB-s kütyüt használsz, aminek nincs külön tápja, hanem az USB csatin keresztül az alaplapról kapja az áramot a működéshez, akkor az -idővel - esetleg kiégethet bizonyos áramköröket, s a port belassul.
Ez a probléma elsősorban a T4x szériához kötődik, de másutt is előfordul.
A (#1530 hsz) legelső linkjében: a number of Intel chipsets for Pentium IV and Pentium M processors have a design flaw that makes the southbridge (which contains the USB host controllers) especially sensitive to static electricity
Terminus_ helyében természetesen én is kipróbálnék mindenféle OS és driver trükközést (akár Linux alatt is megnézheti), de ha nem jön helyre, akkor...
e-bay-en már viszonylag olcsóbban hozzá lehet jutni T40-es alaplaphoz (a fórumon - ha jól emlékszem - Placc kolléga segíthet a beszerzésben.)
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell XPS 9570 - i5-8300H, 15" Full HD, 1 TB HDD, 32 GB RAM
- MSI Bravo 15 C7VF Gamer laptop
- DELL Latitude E7440 Ultrabook i5/8 GB RAM/128 GB SSD/Full HD érintőképernyő
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4
- Lenovo LOQ - Jótállás & Garancia- Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 512GB SSD / 44GB DDR5 /Notebook táska
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Logitech z5500 5.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest