- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Nekem közel 2,5 éves akksim még lazán megy 3,5 órát, BT és Wifi bekapcsolva, és az ODD helyett egy másik vinyó van, ami általában szintén mindig működik. Ez sokkal jobban zabálja az akkut, mint az ODD, ha nincs benne a második vinyó, akkor 4 órát is elmegy még. Fényerő 3-ason.
Jahogy a ''p''-hez 9 cellás akku jár?
Jóvanna, nem akartam felvágni(nem is lehet vele, a 9 cellás akku ma már nem ritkaság) imádom ezt a gépet, csak lehetne kicsit gyorsabb. Egyébként már csak 80% körül van az akksi fittsége, így nem rossz ez az eredmény.
Az ODD-nél a zöld LED azt jelzi, hogy elérhető, működőképes a meghajtó. Mivel ki lehet venni menet közben az ODD-t, ha leválasztod, akkor elalszik a zöld LED is. Ekkor már nem tudod használni az ODD-t, csak úgy ''döglötten'' bent van gépben, míg ki nem húzod.
Látom, közben Árnyék(villámkezű)fax megelőzött.
Az ODD illesztés olyan amilyen, viszont a Second HDD-t úgy kell beletuszkolni a gépbe és igen passzosan van benne, alig lehet kihúzni. Remélem, bírni fogja a gyűrődést.
Access Connections: minek csinálsz profilt a madzagos kapcsolathoz? Én az Access Connections-t csak a Wi-fi kapcsolathoz használom, ha madzagot dugok bele, AC-tól függetlenül felismeri, hogy madzag van a hálóportra dugva és azzal csatlakozik. Olyat nem próbáltam, hogy madzag és Wi-fi egyszerre, lévén csak egy kapcsolatom van itthon.
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 // i7-8750H // 8GB RAM // 1TB HDD // GTX 1060
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 // Ryzen 5 5600H // 16GB RAM // 1TB HDD + 512GB SSD // RTX 3050
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Acer Aspire 15,6" i3-7020U 8GB RAM 512GB SSD GeForce MX130 Win11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen8 i7 32GB DDR5, 1TB SSD garanciális 2027 májusig
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest