- Magisk
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax #1402 üzenetére
Aha. Ezek szerint ezek a kis pakkok ennyit tudnak. Nem gond, mert 99%-ban konnektorról megy, csak kíváncsi voltam. A töltés még mindig nem ért véget, sőt egyre lassul, az utolsó 7%-ra laza 50 perc az előrejelzés
Kíváncsi vagyok hogy ez valami kezdeti formázás-féleség, vagy ez így is marad. Furcsa volt hogy 96%-on volt az akksi mikor újonnan beraktam, lehet hogy az informatikán játszott vele valaki mielőtt leszállították volna.
Kicsomagolás után az első dolgom volt az akksik csekkolása, de idei őszi volt már mind a kettő, szerencsére.
Maximum battery-re állítottam, és így a 2 óra nem mondható épp jónak (végig 800MHz). A TM8000 minden ilyen trükközés nélkül kacagva tolt szűk 4 órát, erős FPS-játék (full teher, 1,5 GHz) mellett is kb másfelet (!), pedig az is 15'', ráadásul abban még erősebb vga van (mob r9700). Szóval ez a 2 óra nem egy bajnok idő, de majd meglátom mennyi lesz ez pár ciklus múlva. Biztos több lenne ha a venti nem járna potyára mint az őrült. De így attól tartok, jelenleg még egy nem túl hosszú filmet sem lehetne végignézni akksiról.
Csináltam egy ''irodai'' profilt nagyobb fényerővel, de minimumra korlátozott procival, hogy a venti kicsit kevésbé izmozzon, meg egy ''gamert'' arra az esetre ha kedvem szottyan CSzni egy picit
Azt árulja még el valaki, hogy az ODD jobb fölső sarka fölött világító kis zöld led mit jelent? Nem mintha zavarna, de nem jöttem rá
Apropo, ODD, a kínaiak gondolom egy az egyben átvették a gyártósorokat, különben nem értem hogy örökölhették meg a klasszikus szuperbandzsa meghajtó illeszkedést
Na még egy hülye kérdés:
Az access connectionsben csináltam két profilt, egy munkahelyi drótost, meg egy másik irodai wlanost. Ha melóhelyt bedugom a hálókábelt, akkor szépen betölti a drótos profilt (buboréküzenet alul), de ugyanakkor rögtön kidob egy ablakot, hogy melyik access profilt akarom betölteni, mikor ehhez a hálózathoz csatlakozom ezen az eszközön. Ez szép és jó, csak épp a felkínált listában csak az irodai szerepel, a drótos, amit tényleg szeretnék, nem.Mit szúrtam el?
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Socket AM4
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- Beköltözik az LG és az Xbox az autókba
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest