- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
N.GÁBOR
aktív tag
Látom azért van itt bár boldog (remélhetőleg
T60 tulajdonos. Kérlek írjátok meg nekem, hogy ti mennyire vagytok elégedettek a gép összerakásával, nem "lötyögnek" a zsanérok, kellően feszesen tartanak? Amiatt kérdem mert vásárlás előtt állok, és nekem eddig nem volt jó tapasztalatom velük (már korábban is írtam). Itt PH-N pedig beszélgettem egy nagyon rendes fórumtárssal aki árulja T60-as és T40-es gépét is. Megkérdeztem a gépek minőségi összevetésséről, és azt mondta, hogy nála egyértelműen a T40 nyert, és emellett a T60 zsanérjainak sokkal nagyobb a holtjátéka, jóval fiatalabb léte ellenére.
Csak én futottam bele "hibás" gépekbe, vagy a 60-asok tényleg kicsit kilógnak a legendás T-széria gépei közül? Magamtól azt gondoltam volna, hogy a rollcage ház miatt összehasonlíthatatlan a 40-es és 60-as széria, de a gyakorlat megcáfolni látszik ezen feltevésemet. Pedig 90-100 ezres árukkal, még egy év garral nagyon versenyképesek ezek a notik, de csak nem akar az ember olyan gépet venni amiben csalódhat.
Előre is köszönöm válaszaitokat.
Üdvözlettel Gábor
Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Acer Aspire 15,6" i3-7020U 8GB RAM 512GB SSD GeForce MX130 Win11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen8 i7 32GB DDR5, 1TB SSD garanciális 2027 májusig
- Lenovo Thinkpad T460s-I5 6300U-16GB RAM
- ASUS Zenbook 14X OLED
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest