- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Aktív témák
-
all6atos
tag
Sziasztok, a System Update-ről ill. utódjáról tudtok-e valamit, lesz-e vagy teljesen megszűnik, mert májusnak lassan vége..
Üdv,
Feri -
all6atos
tag
Na van egy kis időm írni a történtekről.
Szóval amikor elhoztam minden rendben volt, adtak 3 lemezt (eredeti lenovo) bár nem a szervíztől van az fix: 1. lemez Start Recovery 2. Vista sp1 32bit recovery 3. driver, lenovo software recovery így fejből lehet nem pontos, de a léyneg ez.
Alaphelyzetben az Ati kártya ment, az eszközkezelőben látta mind2 VGA-t, át is lehetett kapcsolni az Intelre, renben meg is történt.
Ráküldtem az Orthost, de az energiagazdálkodás hiába volt maximum performance-ra állítva vmiért bealudt, vissza nem igazan akart jönni, inkább kikapcsoltattam. Viszaont azóta nem lehet kapcsolni a VGA-t, az inteles megy. BIOS-ban elvileg lehet allítani, de max az egyik megy már amikor és ahogy.
(általában Intel).
System Update leszedett 150 mB kiegészítést a kapcsolható kártya címszó alatt, felrakta de semmi nem változott.
A srác azt mondta, ma felhívja a Lenovot mi a pálya, majd megkérdezem mondta-e a gyárilag "rossz" oprendszert....
Írok a címre, amit adtál a Lenovonak is, hátha mondanak valami okosat.
Igazából a gép működik, de már 2x lefagyott egyszer betöltésnél, egyszer mikor Sleepből jött volna vissza, és 1-2x lassabban tölt be. Bár ezek sztem a VGA kavarodás miatt lehetnek.
Még1x nagyon köszönöm a segítséget, és ahogy alakulnak a dolgok megosztom veletek.
Üdv
Feco -
all6atos
tag
Sziasztok!
Hétfőn vettem át a gyári(teljesen bontatlan) R400-at, és Vista helyett Xp akart települni.
Viszavittem, a boltban neten szétnéztek, hogy hol a bibi, azt mondták mindenhol Vista-val van írva, szóval a Lenovo rontott el vmit, és a hátulján lévő Windows címke alapján Xp és Vista licensz is van...Úgy rémlik itt a fórumban volt már hasonló hozzászólás, vagyis nem egyedi eset..?
Azt mondta a srác telefonon, hogy van joguk Vistat telepíteni, és driverekkel, a Lenovo szoftvereivel együtt "gyárira" csinálták a gépet... Ha megnéztem leírom mi a helyzet, bár sztem nekik ezt a gyártóval kellett volna lerendezni, esetleg a központi szervízt megkérdezni nem nekik "barkácsolni"..
Egyébként a szervíznek van konkrétan ehhez (mármint hardware összeállítást nézve) a géphez Vista Recovery lemeze és ha igen kikérhető-e, mivel az csak gyári..
Bocs ha hülyeségeket írtam volna első gép + Lenovo..
Előre is thx
Feco -
all6atos
tag
Szevasztok!
Ha minden igaz holnap veszem át az r400-at, és ha tudnátok segíteni lenne pár kérdésem
1,van-e valami amire érdemes már a boltban külön odafigyelni?
2,a hdd és az akkumulátor állapotára van-e alap progi vagy kell vmi külön, és ha igen mit ajánlotok?
3,az első három napban hogyan tudom a legjobban megizzasztani, hogy ez idő alatt kideüljenek az esetleges rejtett hibák is?
4,pár info az első akku használatokról (formázás, lemerítés-töltés többször, stb.)
Bármilyen infot szívesen fogadok, mivel ez az első laptopom ráadásul Thinkpad.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv,
Feco
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest