Keresés

Aktív témák

• all6atos

tag

Sziasztok, a System Update-ről ill. utódjáról tudtok-e valamit, lesz-e vagy teljesen megszűnik, mert májusnak lassan vége..:)

Üdv,
    Feri

• all6atos

tag

Na van egy kis időm írni a történtekről.

Szóval amikor elhoztam minden rendben volt, adtak 3 lemezt (eredeti lenovo) bár nem a szervíztől van az fix: 1. lemez Start Recovery 2. Vista sp1 32bit recovery 3. driver, lenovo software recovery így fejből lehet nem pontos, de a léyneg ez.

Alaphelyzetben az Ati kártya ment, az eszközkezelőben látta mind2 VGA-t, át is lehetett kapcsolni az Intelre, renben meg is történt.

Ráküldtem az Orthost, de az energiagazdálkodás hiába volt maximum performance-ra állítva vmiért bealudt, vissza nem igazan akart jönni, inkább kikapcsoltattam. Viszaont azóta nem lehet kapcsolni a VGA-t, az inteles megy. BIOS-ban elvileg lehet allítani, de max az egyik megy már amikor és ahogy.:) (általában Intel).

System Update leszedett 150 mB kiegészítést a kapcsolható kártya címszó alatt, felrakta de semmi nem változott.

A srác azt mondta, ma felhívja a Lenovot mi a pálya, majd megkérdezem mondta-e a gyárilag "rossz" oprendszert....

Írok a címre, amit adtál a Lenovonak is, hátha mondanak valami okosat.

Igazából a gép működik, de már 2x lefagyott egyszer betöltésnél, egyszer mikor Sleepből jött volna vissza, és 1-2x lassabban tölt be. Bár ezek sztem a VGA kavarodás miatt lehetnek.

Még1x nagyon köszönöm a segítséget, és ahogy alakulnak a dolgok megosztom veletek.

Üdv
    Feco

• all6atos

tag

Sziasztok!

Hétfőn vettem át a gyári(teljesen bontatlan) R400-at, és Vista helyett Xp akart települni.
    Viszavittem, a boltban neten szétnéztek, hogy hol a bibi, azt mondták mindenhol Vista-val van írva, szóval a Lenovo rontott el vmit, és a hátulján lévő Windows címke alapján Xp és Vista licensz is van...

Úgy rémlik itt a fórumban volt már hasonló hozzászólás, vagyis nem egyedi eset..?

Azt mondta a srác telefonon, hogy van joguk Vistat telepíteni, és driverekkel, a Lenovo szoftvereivel együtt "gyárira" csinálták a gépet... Ha megnéztem leírom mi a helyzet, bár sztem nekik ezt a gyártóval kellett volna lerendezni, esetleg a központi szervízt megkérdezni nem nekik "barkácsolni"..

Egyébként a szervíznek van konkrétan ehhez (mármint hardware összeállítást nézve) a géphez Vista Recovery lemeze és ha igen kikérhető-e, mivel az csak gyári..

Bocs ha hülyeségeket írtam volna első gép + Lenovo..

Előre is thx
    Feco

• all6atos

tag

Szevasztok!

Ha minden igaz holnap veszem át az r400-at, és ha tudnátok segíteni lenne pár kérdésem

1,van-e valami amire érdemes már a boltban külön odafigyelni?

2,a hdd és az akkumulátor állapotára van-e alap progi vagy kell vmi külön, és ha igen mit ajánlotok?

3,az első három napban hogyan tudom a legjobban megizzasztani, hogy ez idő alatt kideüljenek az esetleges rejtett hibák is?

4,pár info az első akku használatokról (formázás, lemerítés-töltés többször, stb.)

Bármilyen infot szívesen fogadok, mivel ez az első laptopom ráadásul Thinkpad.

[itt a laptop linkje]

Válaszaitokat előre is köszönöm! :R

Üdv,
    Feco

Aktív témák

Hirdetés