- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ste
addikt
válasz
Quent1n #1137 üzenetére
December óta van meg a házam. Amikor először összeraktam és elkezdett rezonálni, hát majdnem elsírtam magam
Sokat játszottam vele, aztán rájöttem, hogy ha normálisabb vinyót teszek bele (nem samsung, nem maxtor) amik nem morognak, rezonálnak, továbbá a vinyót hátulra a táp mellé pakolom, akkor semmi baja sincs a háznak.
Ha előlre rakod a vinyót, akkor az a baj, hogy kellhet rezgéscsillapító a vinyó és a keret közé, s lehet nem árt a keret és a ház közé is rakni (ezek sajnos hely a kis hely hiányában nehezen kivitelezhetőek). Ugyanakkor elől a műanyag rögzítőfülecskék is elkezdhetnek rezonálni, ha rossz vinyót fogsz ki (nekem annyira kaki volt, hogy mindent rezegtetett)
Az Acél ház a 16kilója miatt gázos, amit ha össze is szerlesz akkor könnyedén meghaladja a 25 kilót, amit csak kocsival tudsz lanpartyra vinni. Néha én is lanozok és a legnagyobb nyugalommal viszem bárhová kézben, mivel kb 12 kiló a gép összesen.
Acél háznál csak a 2 fül alu, s azon tényleg mágneses csatik vannak. Ebben ki is merül a difi a 2 házfajta között.
A kis Armorral pedig az a gond, hogy megkapta az első fülecskéket, de ugyanúgy lenyitható műanyag ''ajtós'' maradt mint a Caseetk házak. Ha valamit bele akarsz rakni, akkor ki kell nyitnod az ajtót. A fülek csak a parasztvakító design része (mint az oldalsó vinyótartó, ahová a plxeitetős raptor vinyót lehet belerakni)
Szvsz nem éri meg szétszedni a házat és leszinterezni.
Ha igényes házat akarsz akkor ajánlom a Silverstone Tj-07-et. Nagyon megtetszett. Korábban is Silverstone-t akartam TT helyett, de a végén őt tudtam egyszerűbben beszerezni (meg a másik Btx design, amiben megfőtt volna a heat-pipe hűtésű lapom).
Vele ''csak'' annyi a bibi, hogy 80e+áfa
A design netovábbja számomra, csak hát az ára
A házamat pedig még annó a Mistrálnál vettem. Pont szerencsém volt vele, mert 2db-ot hoztak be belőle az országba. Én meg úgyis szabadulni akartam tőlük (gari tekintetében) tehát lapot cseréltem be házra majdnem 1:1-ben -
-
Ste
addikt
válasz
Quent1n #1130 üzenetére
A házat nem nagyon tudod részeire bontani, mivel szegecselt. A 2 oldallapot tudod levenni, a füleket, meg a hátsó takaró lemezt. Onnantól minden szegecs.
Negatív tapasztalat lehet, hogy nagyon rezonanciára hajlamos a merev Alu miatt. Sokakat zavar, hogy ki kell nyitni az első két szárnyát ha az optikai meghajtódat akarod kinyitni (amúgy ugy beleütközik). Nincsenek gumi rezgéscsillapítók a vinyótartó kereteknél, sem az első dupla keretnél (innen a rezonancia egy része) A gyári ventiket nem ajánlott lecserélni, mivel azok jól ki vannak találva hozzá. A porszűrő miatt kerülendő előlre az 1000rpm-es illetve alatta üzemelő ventik beszerelése, mivel nem tud elég levegőt beszívni. Amennyiben mégis, úgy hiányozhat az oldalsó szellőzés (ebben az egyben jobb a Shark).
Az 5,25-ös beszerelésnél csak az egyik oldal csavarmentes. A máiknál macerás mindig levenni az oldallapot (előlapi panelnél pl kevés az egy oldali rendes + másik oldali szorítós felfogatás). Amennyiben Full Alu-t veszel Te is, úgy nem mágnesek tartják az első ajtókat, hanem csak sima kis szövetttapancsok simítják a ház elejéhez. Ezért ha pl cipeled, akkor mozognak jobbra balra, illetve ha valami rezonál a házban, akkor az nagyon csúníán átterjedhet az ajtókra is (amik még jobban tudnak rezonálni). Hiányos az első két ajtó felfogatásának minősége. Alul szépen belepasszol, de felül lóg mint állat.
Előlre csak házi moddingal tudsz 2 v 3 12cm-es ventit belerakni, mivel nincs a rögzítésére más mód gyárilag a vinyótartó kereten kívül. A lábakon nincs megfelelő gumi borítás, max ha kihajtod őket.
Ha minden létező kis hibájába bele akarok kötni, akkor ennyi jut nagyhirtelen eszembe.
Juniort semmiképpen nem vennék, hiszen egy vicc az eredeti Armor-hoz képest
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest