Hirdetés
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
válasz
Departed #12856 üzenetére
Azért mert el kezdtem hogy majd meg csinálók minden küldetést erre ott tartok ,hogy az első küldetést nem tudom meg csinálni 3 nehézségi szinten mert a szörny erősebb mint én a felszerelésem meg 13 szinttel le van maradva ...
Nem gáz ,hogy nagyobb a szörny szintje mint az enyém de a kezdő területen miért kell 7-8 szinttel nagyobb felszerelést be tenni ? -
-
myckey
veterán
válasz
Departed #12252 üzenetére
Ahogy írtam, nem a jobban kinéző játékok érdekelnek.
Nem azért írtam, amit, mert itt a játék topicjában szeretnék grafikai pélót méregetni. Valamint nem is lehet kijelenti , hogy mi a legszebb, más és más az igény, ízlés.
Pusztán egy negatívumként hoztam fel, a végleges vizuális megjelenést. Részemről.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Departed #12249 üzenetére
jah, azért ne keverjük a CDPR-t mondjuk az ubisoft-tal, akiknél sokszor amellett, hogy butul a grafika, még az optimalizáció is f*s (lásd pl AC Unity, Watch Dogs). én kifejezetten örülök neki, hogy a viszonylag koros masinámon is elég jó részletességgel tudom futtatni a játékot
-
k-adi
nagyúr
válasz
Departed #12230 üzenetére
Hmmm, ez nézőpont kérdése.
- A kémes stílust kedvelőknek a Splinter Cell sorozat kötelező alapmű. Személy szerint én imádom ezt a stílust, és a játékok is jók (pl. a 3. része vagy a legújabb Blacklist nevű, de a 2. rész magyar szinkronján is jókat lehetett derülni anno 2004-ben)
- A Prince of Persia is elég híres.
- Az Assassin Creed sorozat is elég nagy port kavart, főleg az első pár része
- A taktikai lövöldéket kedvelőinek meg a Ghost Recon és a Rainbow Six korábbi részei mind megvannak.
- ..és akkor ott a Just Dance is.Nyilván egy rpg-be sokkal több tartalom van, mint a fentebb felsoroltakba, de a maguk kategóriájukban azért helytállóak a mai napig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Yettel topik
- Horgász topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest