Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BüszkeeSAAAS

    tag

    válasz Rick3D #13587 üzenetére

    Nem a "tehenest" (arról nem is tudtam) ,de szerintem az én kiskapum elegánsabb és szórakoztatóbb. Úgy tettem szert sok lóvéra ,hogy Toussaint-ban a daruhegyi várnál henteltem a banditákat ,hagytam ,hogy erősítést hívjanak ,de a főnököt életben hagytam, az alsó udvaron kinyírtam mindenkit kivéve a fáklyás manust aki majdnem orra esik a saját lábában úgy elkezd futni mikor meglát (ő hívja az erősítést ezért fontos életben hagyni) aztán felső udvaron átrohantam a banditák között hátra fel a falépcsőn és ott vártam be őket a kör alakú toronyban egymás után jöttek fel a lépcsőn így nem tudtak bekeríteni, ott aztán kaptak a pofájukba aard-ot, igni-t,északi szél bombát (sorrend fontos) és miután megvolt a nagymesteri griff-settem yrden jelet is. Élvezetes volt őket bedarálni (persze 1x2x elbénáztam). Szóval lehenteled őket de a főnököt fent életben hagyod (ez fontos! különben nem teremnek ott újból), összeszedsz minden cuccot aztán mész a kovácshoz aki a nagymesteri cuccokat képes elkészíteni. Ott eladod a cuccost nekem 4500-5500 között folyt be, minden akció után mínusz 3-400 a felszerelés javítása. Aztán gyors utazás vissza a daruhegyi várhoz és voálá a banditák megint ott vannak teljes létszámmal és csak arra várnak ,hogy felkoncolja őket és megint kifossza a hullájukat egy witcher a farkas iskolából... :)) a végére több, mint 400 fej hagymám volt és a kovácsnál annyi kard ,hogy 2-3 másodpercre 0-ra esett az fps mikor betöltötte a kovács kereskedésre szánt portékáit. :D

    Persze fontos ,hogy közben költeni kell a pénzt nála ,de ugye ez nem jelent gondot baromi sok lovét el lehet tapsolni a witcher fegyverekre és páncélokra, meg a hozzájuk szükséges alapanyagokra is amik közül a dimetérium és annak a finomított változata a legdrágább ,de ezt érdemes magunknak készíttetni mert raktáron neki úgy sincs elég és egyébként is horror ára van, viszont szétbontással és olcsóbb alapanyagok kombinálásával elő lehet állítani őket. :)

    [ Szerkesztve ]

    -Megoldottam a problémátokat. -És...?Ennyi?Mesélj még!Tüzet köpött a sárkány vagy mérget? -Igen...és arany pikkelyei voltak és dőlt a seggéből a füst,mint egy kéményből. -Épp ahogy a skaldok éneklik...Kiérdemelted a jutalmad!

Új hozzászólás Aktív témák