- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zegi_norbi
tag
válasz
Grafirka #12945 üzenetére
Nem tudom írta-e már valaki, de ilyenkor nem szabad Toussaintban lenni. El kell utazni egy másik területre és ott kivárni a felújítást
Utána nyugodtam visszamehetsz és az alkimista labor fala elől el lesz rakva a szekrény
Először velem is ez volt, mutatta hogy használjak Aard jelet, mondom oké. De csak nem akart szétesni a szekrény, aztán valamelyik fórumon vagy talán youtube-on sikerült rálelnem erre a megoldásra.
Azt hittem a legújabb frissítéssel már kijavították ezt a hibát :/ -
Ðávid
aktív tag
válasz
Grafirka #12945 üzenetére
Próbáltad már a GOG kliensben kijavítani a telepítést? A Play gomb mellett a More-ra kattintva lenyíló menüben megkeresed a Manage installation-t és azon belül meg rákattintasz a Verify/Repair-ra. Sokaknak segített már ez a funkció, akik valamilyen hibába ütköztek a játékban.
-
perge666
veterán
válasz
Grafirka #12923 üzenetére
Az első 2 "hiba" nekem nem hiba,sikeresen megcsináltam PS4-en,a harmadik meg nem rémlik,de lehet azt is megcsináltam.
BüszkeeSAAAS : Én semmi pénzért nem hagytam volna életben a Kurafit.............
Nekem az alap játéknál volt olyan hiba a videók bejátszásánál hogy néha nem volt hang,vagy csúszott,de ez is csak egy rövid szakaszon a történet közepe táján,elsötétedéssel nem találkoztam. -
cikasz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest