- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
hundai #10601 üzenetére
Azt tudom elképzelni, hogyha visszatér (remélem), akkor valami olyasmi sztorival hogy amnézias lett, és nem emlékszik semmire (robbanás, fej beverése), ez így hihető lenne
Most végeztem az évaddal, gyakorlatilag etette magát, tök jó volt
Vártam hogy Carol elhullik, mondjuk az egész évadban, de nem jött neki össze
Neganrol tudtam hogy nem lesz alfa hívő
Darylt meg már többször temettem, annyi szomorú elbúcsúzó jelenete voltEgyébként Rick már csak azért is visszatérhet, mert a pancser bedrogozott résznek semmi értelme, Michonet nagyon kivitték a képből szóval remélem visszajön
Az utolsó rohamosztagos ruhás srácok meg nagyon kemények, tiszta éhezők viadala
Basszus, de jó évad volt, a többihez képest, fuh, tetszett nagyon
-
Pitterix
őstag
válasz
hundai #10601 üzenetére
Rick nem csak tv filmben fog visszatérni? Elvileg azt írták, ha jól emlékszem és teljesen külön történetben.... Eugene meg hirtelen elmegy majd egy helyre, amit eddig nem láttak, pedig csak tovább kellett volna sétafikálniuk. Mondjuk, ha annyira akartak volna, ezidáig is elsétálhattak volna messzebbre. Főleg Daryl a mocijával...
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest