- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bowser
aktív tag
LEL Köszi
Ezt nem értem!
Valaki mondja már el nekem, hogy miért vannak felháborodva az emberek azon amit Negan csinált...Ok más módja is lehetett volna az öldöklésnek minthogy péppé veri az emberek fejét. DE. Rick és a brigádja mit is tett? És most ugorjunk vissza az időben egy kicsit. Emlékszem amikor a pap mondta Alexandria vezetőjének, hogy Rick és a társai gonosz emberek. Relatív, hogy gonosz emberek-e egy ilyen világban. Talán igen talán nem. De, baromi jól éltek Alexandriában és azért lemészároltak egy halom embert, hogy a kamrájukat feltöltsék ami azért kicsit durva. Szóval akkor ki is kezdte ezt az egészet? Nem Negan az biztos. Örülhet Rick, hogy nem lett szétverve az összes emberének a feje/vagy nem lőtték agyon őket.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- PlayStation 3
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest