- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kíváncsi
őstag
Szia Boci!
Itt vannak a képek az egérről:
Bővebben: link
Bővebben: link -
I. Richard
senior tag
Egy olyan képet betehetnél, amikor a monitorokon éppen valami Mátrixos képernyővédő fut...
Úgy lenne teljes a dolog...
Amúgy ötletes -
The DJ
addikt
''Hogy akarjam magának kifejezni...''
Hát ez odab*sz
Nagyon ötletes lett, komoly munka és hosszas tervezés állhat mögötte...
Gratulálok -
-=Ghost=-
őstag
hehe nemrossz... de nem félsz hogy a fejedre esik?
-
kíváncsi
őstag
Szia Boci!
Láttam egy jó egeret és egyből Rád gondoltam. Nem tud érdekelne-e. Egy 3 gombos siemens egér elég ősréginek tűnik.Ha érdekel akkor majd írsz. -
GEIL
addikt
válasz
kamikaze boci #1 üzenetére
Állati ötlet
-
WillChi
őstag
válasz
kamikaze boci #22 üzenetére
Még párat felraksz, és úgy fog kinézni, mint egy pilótafülke...
-
BEE
addikt
Gondolom a felsőt hintaszékből nézed.
BEE -
öcsém ...
-
WillChi
őstag
Gratula a gyűjteményedhez. Elég megdöbbentő volt azt a sok egeret ott egyben látni. Én is gyűjtök, csak mást (telókártyákat), és tudom értékelni, ha valaki ilyen szépen rendben tartja a gyűjteményét. Egyébként a monitor-páros is elgondolkodtató.
-
DoubleD
aktív tag
Egyedi megoldás.
Bocs az OFFért, ástam egeret, amely nincs meg a múzeumban. Van hozzá könyv, flopi. Esetleg erre Bővebben: link
[Szerkesztve] -
jamez
senior tag
Mit használsz a 2 gépen és 2 monitoron egyszerre?
-
Vangelis
félisten
válasz
kamikaze boci #12 üzenetére
A 15 '' sem olyan nagyon drágák és 1024x768 a nativ felbontásuk.......de a kisebbek nem tudom mit tudhatnak
-
Obi-1
őstag
Tényleg, ott van az egérgyűjtemény is a képen!
Kassza monitor beszerzésére nincs ötletem, tipp volt csak. De úgy tudom, hogy sima DSUB csatlakozósak szoktak lenni, egyszer majdnem hazavittem egy selejtes, de még működő CRT-s példányt. Kb. 12 centis átmérője lehetett. De aztán nem hoztam el, úgysem használnám semmire. -
Obi-1
őstag
válasz
kamikaze boci #8 üzenetére
A TFT-t majd úgy kellene applikálnod, hogy be tudd húzni fentről magad elé. Mintha egy monitor-szűrő lenne.
Kasszákhoz való TFT-k elég olcsón vannak, sima DSUB csatlakozóval. -
Vangelis
félisten
A matrixban kicsit több monitor van , de egérben te vagy a nyerő
Jah nekem is két bill van de mindig összekeverem.
egyik laptop, másik asztali.........elkezdek valmit irni...és nem megy a kruzor....de azért miután szédszettem a gépet mindig rájövök, hogy a másikkal akartam irni -
kamikaze boci
őstag
a következő kisebbik monitor tft lesz (ha a pénztárcám engedi), de a nagy még mindig crt, nem szeretem a játékot tft-n
A billentyűzetet következetesen összekeverem, legutóbb akkor anyáztam, amikor egy 160-as HDD-t formáztam, ami ugye a space-ra leállKétszer indítottam újra, természetesen már nem sok lett volna hátra...
A felső monitor egyébként meglepően kényelmes, csak a szöggel kellett kicsit variálni. Bevált, a következő is emeletes lesz.
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
válasz
szép lett
meg jó lett az íróasztalod is...
gratula -
AND1
őstag
válasz
Nem semmi
Kukacoskodás: nekem ettől egyáltalán nem lett matrix-feelingem, de lényeg, hogy az alkotónak tetszen...
[Szerkesztve] -
válasz
ú, bazzeg, te nagyon kesz vagy
-
Obi-1
őstag
válasz
Jó lett!
Milyen az ergonómiai élménye a felső monitornak? Sajnos az elektromágneses sugarakat így még a gravitáció is erősíti.
A két billentyűzetet nem szoktad összekeverni? Arra emlékeztet, amikor a régi munkahelyemen volt egy gépem a DOS-os áruforgalmi rendszernek balra, előttem meg egy Office-os gép. -
válasz
nájsz. tft-kkel jobban mutatna...
-
-Jackson-
őstag
válasz
az igen!
-
kamikaze boci
őstag
Eredetileg április elsején indult volna a topik, de a bonyolult ötlet miatt annyi technikai nehézség merült fel, hogy csak most készült el a mod. Mindenesetre a tervezett megjelenési dátumnak megfelelő komolysággal kezeljétek a projektet.
Szóval adott egy kis asztal, két számítógép, két, a garanciaidőből jócskán kifutott monitor. A két monitort úgy kellett elhelyeznem, hogy a horizontális kiterjedésnek változatlannak kellett maradnia, valamint a pénz nem számít, ezért a költségeknek a nullához kellett konvergálnia. A terveket a Matrix c. film enteriőrje ihlette:
Az értékes fém szerkezet egyenesen Németországból érkezett (értsd.: valami Hörmann billenő garászkapu maradéka a családi műhelyből). A szélcsatorna kísérleteket külön erre a célra nagy beruházással létrehozott speciális felületű és kialakítású helyiségben végeztem, (azaz, újra festettük a szobát, és amikor az ajtó és ablak egyszerre van nyitva, intenzív a levegő mozgása). A konstrukció földrengésbiztos (amikor költöztettem az íróasztalt, úgy ingott, mint a Tacoma Narrows híd 65 km-es szélben (Bővebben: link), de kibírta).
Egyébiránt idén mindkét monitort le szeretném cserélni, már nagyon rossz állapotban vannak, azért merek bohóckodni velük..
A többit mondják el a képek:
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Óra topik
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest