- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
a következő kisebbik monitor tft lesz (ha a pénztárcám engedi), de a nagy még mindig crt, nem szeretem a játékot tft-n
A billentyűzetet következetesen összekeverem, legutóbb akkor anyáztam, amikor egy 160-as HDD-t formáztam, ami ugye a space-ra leállKétszer indítottam újra, természetesen már nem sok lett volna hátra...
A felső monitor egyébként meglepően kényelmes, csak a szöggel kellett kicsit variálni. Bevált, a következő is emeletes lesz.
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
Eredetileg április elsején indult volna a topik, de a bonyolult ötlet miatt annyi technikai nehézség merült fel, hogy csak most készült el a mod. Mindenesetre a tervezett megjelenési dátumnak megfelelő komolysággal kezeljétek a projektet.
Szóval adott egy kis asztal, két számítógép, két, a garanciaidőből jócskán kifutott monitor. A két monitort úgy kellett elhelyeznem, hogy a horizontális kiterjedésnek változatlannak kellett maradnia, valamint a pénz nem számít, ezért a költségeknek a nullához kellett konvergálnia. A terveket a Matrix c. film enteriőrje ihlette:
Az értékes fém szerkezet egyenesen Németországból érkezett (értsd.: valami Hörmann billenő garászkapu maradéka a családi műhelyből). A szélcsatorna kísérleteket külön erre a célra nagy beruházással létrehozott speciális felületű és kialakítású helyiségben végeztem, (azaz, újra festettük a szobát, és amikor az ajtó és ablak egyszerre van nyitva, intenzív a levegő mozgása). A konstrukció földrengésbiztos (amikor költöztettem az íróasztalt, úgy ingott, mint a Tacoma Narrows híd 65 km-es szélben (Bővebben: link), de kibírta).
Egyébiránt idén mindkét monitort le szeretném cserélni, már nagyon rossz állapotban vannak, azért merek bohóckodni velük..
A többit mondják el a képek:
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged