- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fauszt
senior tag
válasz
nofreenick #11 üzenetére
ja azt vágom, de jó lenne egylépésben ezzel a ''nagy tudású'' hangfájl-átnevező, ID3 címke-szerkesztő programmal megoldani, nem hiszem el, hogy nem alkalmas rá, de nem jöttem rá, hogyan lehetséges ezt megoldani. Na mindegy, azért kösz hogy legalább próbáltál segíteni.
Esetleg ha valaki tud ehhez hasonló ingyenes progit, ami a freedb adatbázisát is támogatja, akkor az is érdekelne! -
Fauszt
senior tag
No nekem is lenne ezzel a programmal kapcsolatban kérdésem.
Szóval én fájlnévből szeretném elkészíteni a tag-eket. A fájlok egy könyvtárban vannak melyek egy album számai, szépen sorban. A fájlok a következő struktúrában vannak elnevezve:
<track number>. <artist> - <title>.mp3
A gondom az, hogy ezt a formátumot nem tudom neki megmondani, mert ő alaphelyzetben elválasztó karakternek a '' - '' karakter(eke)t tekinti, s ezért a
<track number>. <artist> részt egyetlen token-ként (%F1) kezeli. Szóval hogy tudnám megmondani neki, hogy a ''.'' előtti rész az a sorszám, azután jön az előadó, majd a számcím?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Word topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Egyedi ékszerdobozka
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest