- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Srácok a leégett háznál beszéltem a kislány szellemével, aki elbújt hogy játsszak vele és keressem meg (csak akkor mondja meg a választ, ha megtalálom). De hol van, hol kell keresni? Ösze-vissza rohangátam már a környéket...
-
szasanyi
félisten
válasz GeneraL_XTX #1355 üzenetére
-
szasanyi
félisten
Én nem akarom elvitatni senki képességét, de különbség minimális és játék közben nem látható, esetleg ha kimondottan arra figyelsz. A tűznél kimondottan figyelni kell - még így is, ha csak azt nézem -, hogy látható legyen a különbség. Viszont lehet, hogy akinél default hibátlanul, megfelelő sebességgel fut a game, ott lehet gond lesz az "új" textúrák miatt.
-
szasanyi
félisten
válasz westcoastog #3231 üzenetére
És addig jó is, amíg anyu (esetleg apu) mos, főz takarít. mert utána ki csinálja meg ha min2en játszotok?
-
szasanyi
félisten
Nem tudom volt-e már szó róla, de megkérdezem: az itt található magyarítás jó-e a Legendary Edition-hoz? Illetve a ha az összes MOD fel van rakva az befolyásol-e vmit e tekintetben? Ezekről lenne szó:
- The Elder Scrolls V - Skyrim Update 13
- DLC's: Dragonborn, Dawnguard, Hearthfire
- Official High Resolution Texture Pack (DLC)
- Skyrim HD - LITE 2K Textures
- Creation Kit
- SKSE (Skyrim Script Extender)
- SkyUI
- Climates Of Tamriel
- Immersive Armors
- Quality Map - All Roads
- Stones Of Barenziah Quest Markers
- Improved Skill Books
- Faster Vanilla Horses
- Midas Magic - Spells for Skyrim
- Bandolier - Bags and Pouches
- Sounds of Skyrim - The Dungeons
- Sounds of Skyrim - The Wilds
- Sounds of Skyrim - Civilization
- Isilmeriel's LOTR Weapons
- Hermit's Tree House
- ApachiiSkyHair
- Female Facial Animation
- Spend Dragon Souls For Perks
- Enhanced Blood Textures 3.5 -
szasanyi
félisten
válasz genndy #14592 üzenetére
Nem, akkor marad a normál kiadás, mert nem kínlódni akarok hanem játszani. Van itthon egy sima, dobozos még ki sincs bontva, de talán jó áron lenne egy Legandary.. viszont így nem kell.
Mard kérek segítséget a mindenféle telepítéshez, ha nem boldogulok. Bár nem néztem végig mi van már leírva a topikban (mi hol található, hogyan kell feltenni, stb.). Esetleg még annyit, most: a magyarosítást nem lehet letölteni olyan helyről ahova nem kell regelni előtte? Köszi! -
szasanyi
félisten
válasz genndy #14606 üzenetére
Értem. Sehonnan semmit sem szedtem le, még a játék sincs telepítve. Kipróbáltam nemrég a "virágbolti+ verziót, de ott állapítottam meg, hogy magyarítás nélkül számomra felejtős. A MOD-ok amiket felsoroltam, azok amik állítólag jók és hasznosak, de mondom semmilyen tapasztalatom nincs benne. Azt sem tudom hogyan kezdjek hozzá, azaz mit (ami tényleg jelentős látványt javulást hoz, de a konfigommal jó lesz a teljesítmény is) és milyen sorrendben tegyem ezt.
-
szasanyi
félisten
válasz genndy #14617 üzenetére
Köszi az eddigieket, igazán segítőkész vagy! Igazából a alapjáték lesz telepítve, de nem tudom a STEAM mit rak bele alapból és/vagy mik (hogyan) választhatók onnan. Mármint nem a 3 DLC, hanem pölö Official High Resolution Texture Pack és többi hasonló.
Mindenképp javítani akarom a grafikai részletességet, mivel vízuális típus vagyok így ez nekem legalább olyan fontos mint maga a játék. Bízom benne, hogy a gépem is elég lesz hozzá.
Tehát ez alapján azok lennének fontosak, amik a telepítéskor - vagy azt követően azonnal - jó tudni. És persze megy hozzá a magyarítás, ez alap. -
szasanyi
félisten
A dobozos verzióban lévő kód vajon STEAM-en aktiválható? Tehát nem telepítem a játékot, hanem ott aktiválom és letöltöm. Azért kérdezem, mert ez egyszerűbb, de nem szeretném ha ez vmi problémát okozna ami után sem így, sem úgy nem lenne jó a kód. Természetesen még új, bontatlan játékról van szó!
-
szasanyi
félisten
No, hát ma reggel első dolgom volt, hogy elővettem a legalább 1 éve (vagy több is) polcon lévő Skyrim játékot. Eddig nem figyeltem, hogy ez még Game for Windows amit rühellek, és nem is akartam feltenni azt a halott keretprogramot így a lemez kivétele nélkül a STEAM fiókomban, a Termék aktiválása a STEAM-en menüpontban beírtam a kulcsot, lesz a mi lesz... szerencsére jó lett, aktiválás után tölti is.
No, akkor a játék felrakása után a DLC-k közül kiválasztom a hivatalos textúra packot amit gondolom automatikusan telepít. Viszont szeretném feltenni a Skyrim HD - 2K Textures packot is, de hogyan? Melyiket kell ezek közül letölteni és feltenni, illetve azt hogyan?
Valszeg volt már szó erről, de megköszönném ha röviden felhomályosítanátok így egyszerűbbé válna a dolgom! -
szasanyi
félisten
válasz Tirexi #14634 üzenetére
Nem emléxem rá, hogy mondtátok volna, hogy csak az egyiket kell... már lejött a STEAM-rő, most mi van? Biztosan nem lesz jó? Most akkor már hagyjam így, vagy le lehet szedni? És mi az a CTD?
Ha a felsorolt MOD-okat leszedem, hova / hogyan kell tenni?genndy: aha, az lehet. De esélyt sem adtam neki, biztos ami biztos.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Megnéztem a játékot az hivatalos HD packkal, de nem nyűgözött le. Az árnyék nagyon recés és nem homogén, nagyon sok textúra életlen, mosott hatású. Természetesen ULTRA grafikai beállításokkal néztem, és ezért érdekelne az előzőekben említett kiegészítők használata is. Hogyan kell azokat alkalmazni, mert az angol leírés nekem nem egészen világos.
-
szasanyi
félisten
válasz Vistaboy #14642 üzenetére
Az egyszerűnek hangzik, aztán majd kiderül. Azt honnan tudom, hogy mi mvel nem kompatibilis? Ehh elég bonyi ez nekem...
Még dolog: ha már fent van a hivatalos HD pack, azt elég a menüből a DATA fájloknál kikapcsolni, vagy valahogyan el kell távolítani?
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz Vistaboy #14654 üzenetére
Nálam sajnos nem akar összejönni. Előröl kezdeném mert vmit biztosan nem jól csináltam... Te hogy tetted be, aktiváltad a MODokat? Segítenél ebben? Most ez látható nálam:
Én semmi változást nem látok a játékon, illetve a 2. ablakban akármelyikre klikkelek semmi sem történik. Külön letöltöttem 5 MODot de hogyan tegyem be? Nem értem én ezt a programot...
-
szasanyi
félisten
Nem találom a lovamat... hogyan lehet előkeríteni?
-
szasanyi
félisten
Miért van az, hogy az FPS 60 fölé nem megy? VSync vagy hasonló nincs a beállítások között, a SkyrimPrefs.ini-ben meg már módosítottam...
-
szasanyi
félisten
Ott nincs bekapcsolva, de amúgy sem csökkenteni akarom és ezért driverben bekapcsolnám a VSync kényszerítést. Vagy ha nem erre gondoltál akkor nemtom...
Tehát a lényeg, hogy miért max. 60 FPS van csak? A válasz nem lehet az, hogy a gyenge hw nem bír többet ezért érdekelne.
-
szasanyi
félisten
Hááát nem lettem okosabb. És még egyszer: nem bekapcsolni akarom (sem driverben sem máshol) a VSync-et, éppen ellenkezőleg azaz, hogy ne legyen limitálva max. 60 FPS-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Óra topik
- Linux kezdőknek
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest