- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemo1
tag
válasz
RudiLicenc #25816 üzenetére
GTX 1080Ti-vel, GTX 980-al is voltak gondok, nekem az RTX 3090-el viszont amióta meg van semmi gondom nem volt eddig.
Nem néz ki jobban???
Állj meg, néz bele egy tócsába, nézd meg a tükröződéseket, gyalogolj bele nézd meg a hullámokat stb. dx12-ben, majd Dx11-ben...
Vagy nézd meg, egy zászló lobogását, soroljam még? -
Anonymus23
veterán
válasz
RudiLicenc #25759 üzenetére
Annyit fűznék hozzá, hogy normálon meg simán lement a küldetés, heroicon deltázott.
-
sony309
őstag
válasz
RudiLicenc #25727 üzenetére
Próbáljuk meg, mi bajunk lehet?
Uplay: Lalee-HUN
-
PETEE78
senior tag
válasz
RudiLicenc #25731 üzenetére
raid....
uplay: PETEE78_HUN -
Anonymus23
veterán
válasz
RudiLicenc #25727 üzenetére
Elég sok leírás van a neten, vagy videók is, ahol el is mondják a Raid mechanikát, hogy mit miért is csinálnak, érdemes rákeresni.
-
granini
őstag
válasz
RudiLicenc #23424 üzenetére
Egyelőre azt látom kb minden problémára az lesz a megoldás (Div1 és Div2 esetén is..) hogy DX12 render = OFF..
ez van..
-
granini
őstag
válasz
RudiLicenc #23420 üzenetére
A problem hogy nekem eddig nem fagyott soha. Eddig egy 1660Ti volt a gépben és soha nem volt gond.. most lett erősebb kártya, kb azonos beállítások mellett full azoson PC környezetben (eddig is ilyen very high / ultra fokozaton futott..) nyilván jóval több fps-em van most meg fagy. De az új kártya nem okozhatja, mert két különböző új kártyával is teszteltem (egyik nVidia másik AMD..) és mindkettővel fagy.. kicsit olyan mintha Div2 nem bírná elviselni hogy erősebb vas van alatta végre..
Ezt kb végigcsináltam, aminek volt értelme : [link] hátha neked is segít.. Az ISLC-t is használom, illetve a Div2.exe-nél én most beállítottam a hogh DPI sclainget és a full screen optimization-t ahogy a leírásban van. Meglátjuk.. Tesztelgetem, de mivel teljesen random hogy 20 perc után fagy ki vagy 3.5 óra hentelés után, nehéz direktben tesztelni..
-
bozont
veterán
válasz
RudiLicenc #23420 üzenetére
Nálam a Ubisoft overlay okozott hasonló problémákat, mióta kikapcsoltam stabil a játék. Bár mintha lenne egy kis "memory leak" probléma, mert egy idő után megtelik a 8GB vram és van néha egy-egy nagy drop.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged