- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Próbáld meg tovább novelni a meretet. Ha felraknad maxra, látnád hogy megoldja-e a gondot, aztán ha látod hogy jo, akkor tudsz rajta csökkenteni amig még jó lesz. Én részemről maxra raktam es úgy is hagytam, mert van hely a gepemen, és nem akarok ezzel szenvedni. Azota nincs ilyen jellegű gondom.
-
용 Bob
senior tag
Nekem meg azóta röccenés mentesen megy, mióta micafighter
javaslata szerint beállítottam a swap file-t. Nekem 2-8 GB-ra volt bállítva, majd ahogy javasolta, felvettem 1,5x-2,0x-re [24-32Gb] és így nem jön a crash, sem a hibaüzenet azóta.
-
micafighter
nagyúr
Indits egy hwinfot, virtual memory loadra jobb klikk show graph, es amikor legközelebb kidob a játék nézd meg mit mutatott. Ha 95% feletti a virtual memory load, akkor windows page filet rakd manualisra és allitsd nagyobbra.
Nálam 16GB RAM-nal csinálta ezt a Rainbow Six, szó nélkül kivágott kb 5 perc után. Felvettem a page file méretét maxra (1,5-2x-ese lehet a fixikai RAModnak, tehát nalam a max 24-32GBre raktam), azota nincs gond. Előtte azért nézd meg mennyi hely van a rendszermeghajtodon.
Illetve ha page filet allitasz, szvsz elobb kapcsold ki a page filet, restart, futtasd a windows beepitett cleanerét rendszergazdakent a remdszermeghajtora, töröld a szemetet, aztán futtasd a defragot is, szintén rendszergazdakent, szintén rendszermeghajtora.
Aztán page file manual, érték belő, restart es kész.
Egyszer kell ezt eljatszani, utána nem lesz ilyen jellegű gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Synology NAS
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Revolut
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest