- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
Igen nem láthattál ilyen talentot mert ez egy egzotik shoti. Sweet Dreams a neve. A talentje miatt ajánlott LMG melle!
-
Kvg
senior tag
Tényleg dobozos mert nem nyílt téren vettek fel, hanem egy zárt térben gagyi stúdióban.
Én csak új lennék a gameben, de elment a kedvem a vásárlástól.
2080 Ti véleményetek csak darabos lépett látok. Akármennyi videót megnéztem szaggatott a gém. Miire grafika alig átlagos.
Vega 56 ők sem szeretné ezt. -
Hát akkor mi?
Miért nem lehet elfogadni, hogy valaki 1000+ órát játszott egy játékkal és nem égett ki, mint a legtöbben, akik a világmegváltást várták a második résztől?
Az látszik, hogy sokakban benne van a nagy csalódás, meg talán a düh, hogy nem lesz olyan a második rész, mint amit megálmodtak, de engedjétek akkor el a játékot, nem kell megmagyarázni, hogy másoknak miért ne legyen kedve a folytatáshoz.
Tisztában van szerintem mindenki, hogy ugyanúgy nincs kész ez sem, mint az első rész megjelenéskor és megint bugfix lesz az első fél-egy év (tippeltem), de mutass egy hasonló játékot, amivel helyette lehetne játszani és ugyanazt adja, mint a Division.
-
törölt tag
Szerintem pedig sokan nem is tudják mit vártak. Kaptak valamit, ami más mint az első. Ha ugyanolyan lenne, akkor az lenne a baj. Így viszont azon lehet picsogni, hogy miért nem ugyanolyan.
Én elvárások nélkül ültem le elé és így is nagyon tetszik. Igaz csak 1100 órát raktam az első részbe szóval a véleményem annyira nem lehet releváns.és még a grafika is szar... #regenmindenjobbvolt
-
kiserik
senior tag
Nem. Nálam a hangok teljesen jók voltak, sőt, jobbak, mint az 1-ben.
A színek: míg az 1-ben egy haldokló, téli város adta a játékteret és a fő feladat a túlélés volt, addig a 2 úgy néz ki egy megújuló városban játszódik, ahol az újáépítés, az új kezdet a fő téma. Ebbe teljesen beleillik a színesebb képi világ. -
vaakuum
addikt
Dettó.
Az 1 esetében is a DZ multit a cheaterek miatt hanyagoltam, a surviból meg szinte egy hónap alatt eltűntek a playerek. És ha az első rész cheatjeit sem tudják kiszűrni még mindig (ahogy néhány hsz-el odébb látszik), az elég ciki, úgyhogy sok jót nem várok a 2-től sem...
számomra Single-nek elmegy a játék, de azt meg nem ezen az áron. -
s4hu|SyD^
addikt
Csatlakozom, bár nekem az Alfa után biztos volt, hogy ez így lesz, sőt igazából a Wildlands Gold előrendelésem óta kizárt, hogy bármit is előrendeljek pláne valami alapnál jobb kiadásban.
Open world játékoknál maga a nagysága és a mélysége(mint a különböző variációk) miatt 6 hónap alatt pl. egy teljesen más játékot kezdhet az ember a rengeteg hibajavítás és egyensúlybeli variálgatások végett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged