Aktív témák
-
amargo
addikt
Pontosan, szerintem csak az igény az ami meghatározza kinek mi kell
Én olyan ajánlatot kaptam TFT moncsi vásárlására(akkoriban, kb 9hónapja), hogy nem hagytam ki. +8e vel volt több, mint amennyit CRTre szántam volna.
Én 1280x1024ben használom, 960x720 / 71Hz ról váltva (voodoo spec., és ez volt a max amit bírt a moncsi), tényleg egy álom
Azóta csak a moncsit billegtetem, ha filmet akarok nézni, vagy ha éppen csak előtte ülök.
amargo -
amargo
addikt
Én tényleg egy nagyon nagyon gyenge CRTről váltottam TFTre, annak már jó ideje és még mindig nem bántam meg.
Persze én nem is ''game''elésre használom.
előny:
- kb a 1/3át fogyasztja a mai crt-nek,
- kb 10ed helyen elfér.
hátrány:
- a tipikus TFT beláhatási szög, 160fokos.
és ennyi.
igaz tényleg zavaró ez a szög.. de 40kg moncsi vagy 3-4kg moncsi az asztalaomon.
1-2év és akkor jöhet majd egy 20'' < TFT
szerk: elírásokjavítgatása
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
Hmm mint sokunknak itt otthon van szerencsém tesztelni a kettő közötti különbséget.
Én egy Philips vagy egy DELL TFT előtt ülöm a napjaim nagy részét, családnak külön gép azon egy Samsung CRT már gőzöm sincs milyen, de 17''os sik képcsöves és milyen olyan finomságot írtak róla, hogy az ember azt gondolta meg kell venni! És tényleg baromi szép és éles képe van! Viszont ég és föld az én moncsimhoz képes, lehet hogy bent nálam 160 fok alatt torzulnak a színek és onnan már tényleg kezd élvezhetettlen lenni a képe, lehet, hogy a színek se olyanok a valós önmagukban mint amit mutat (nem vagyok grafikus ezért nem vég haza ez a tény), de hogy nem nem vennék több CRT az is biztos. Megszolalnak előttem a látot képek (persze, ha előtte ülök), a játékoknál semmi szaggatást nem láttam eddig (kb 2-3havonta 1-2órát WCIIIazok), filmeket viszont sokat nézek rajta (DVD), a rosszab minőségű avi, mpeg-t inkább kihagyom, de ez CRT-nél is így volt.
leginkább csak böngészésre és programozásra, filmezére hazsnálom otthon és bent is. mind a 2re jó. ui: otthoni 17'' 30W ot eszik maximálissan.. ami azért nem elhanyagolható.
amargo
Aktív témák
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged