Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz
Májkelcsexon #39 üzenetére
1. gyakori. Meg a 150e ft-os prestige kategorias Acer-nel is.
Raadasul szaporodhat, mint ahogy en is jartam.
2. Szellem alatt utanhuzast ertesz? Van picike 20ms-nal is. Foleg az IE finomgorgetesnel, igy ki is kapcsoltam ezt az eddig megszokott, es eloszeretettel alkalmazott ficsort. Jatekoknal, mozinal NINCS utanhuzas.
Imho,
VARJ a vasarlassal! -
tomcs
őstag
válasz
Májkelcsexon #39 üzenetére
nekem 1710b van, jol lathato szellemkep nem volt meg sose csak 1 pici elmosodas pl az egerkurzornal meg iexplorer smooth scrolljaval valamennyire. legjobban feher alapon fekete mozgasnal latszik, filmnezes meg jatek kozben nem vettem meg eszre.
pixelhibam nincs. en is sokat olvasgattam a tftkrol mire raszantam magam es eleinte en is paraztam tole rendesen, a legkegyetlenebbek a tokeletes negyzet alapu porszemek :) prszor mar azt hittem ''na itt az elso'' de eddig meg mindig sikerult 1 finom mozdulattal letorolni.
tovabbra is azt mondom nezd meg jo alaposan azt a peldanyt amit hazavinnel, kapcsoltasd be es gepezz elotte legalabb fel orat / orat. ha nem engedik menj mashova. persze ha sulinetezni akarsz akkor mar 1 picit le7 keso van valogatni mert vagy megrendeled vagy nem es vagy megjon vagy nem :( -
xuldar
addikt
válasz
Májkelcsexon #28 üzenetére
Szerintem hibásan adták meg az 1710S adatait. Az LG hajlamos a különböző honlapjain különböző adatokat megadni. Tudtommal _nincs_ DVI bemenet az S-en, csak a B és P típusokon. Ezért is ilyen olcsó...
-
Feca
csendes tag
válasz
Májkelcsexon #19 üzenetére
Hello Májkel...
Én is hasonló cipőben járok, Sulinetes 17''-est szeretnék.
Az LG-t és a Samsungot nem nézted? Van róluk tapasztalat?
Az lg.hu szerint a 1710S-nek van DVI-je, a Samsungról pedig jókat mondtak.
Üdv -
neduddki
nagyúr
válasz
Májkelcsexon #21 üzenetére
H!I
Ugye valaki gyartja ezeket a tft-ket, ugye cdr-ban a lg az egyik kiemelt oem gyarto, de sajnos tft-nel nem tom...:-((((
Egy darabig nyusztam 1720-ast, szokasos tn+film-es es raadsul a rt-je is nagy, tul ''sok'' az utanhuzas, ettol fuggetlenul az utogya akar jo is lehet, na most a pcworld-nel a 1702-es ha jol tevedek beszt buy lett, vagy mi a fene.... hat nem tom en nem vagyok tole hasra esve...
ja az acerhez, ki kene ma menni tetenyba ugyis reglattam a progmateksaimat akkor mog lehetne nezni Emvy acer-jet
nagy banatom hogy 17-esek kozott nem igazan tudok ojjan igazit ajanlani amit a 19-esek mezonyeben a ctx922/neovo k19/419 kozott tudok ezen lehet hogyvaltozik a dolog ugyanis az ctx722 miutan a ph-ban egesz szep eredmenyeket ert el kicsit utanna kerdesztem, es aszontak hogy erdemes lenne feltenni az asztalomra es megnezni mert lehet hogy vegre akadna egy esejjes versenyzo:-)))
sajnos meg /remelem mar nem sokaig/ nem tok a 120-as joszagokbol ojjat ajanlani ami valoban utos lenne...
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Májkelcsexon #19 üzenetére
HI!
a acer meg ahitachi koze egyenlosegjelet is lehetne tenni....
a hitachiban a 174 utan b van es nem 8
a fillips remelhetoleg megerkezett az mar a chs-be mult hetenmeg nem igazan akadt...
Amugy mindegyik tn+film-es
az lg es a filips sem sokban kulombozhet...
dvi nem egy rossz dolog kecsegtelenul...
a kontraszt arany meg az egy fele panelvaalsztek miatt ... szoval senki ne higye hogy az egeket osatromolja, nem is mintha annyir akellen, az enyem 350-es megis tejjesen elegesdett vagyok vele... de nemcsak en.....
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest