- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
tomcs
őstag
válasz
Májkelcsexon #39 üzenetére
nekem 1710b van, jol lathato szellemkep nem volt meg sose csak 1 pici elmosodas pl az egerkurzornal meg iexplorer smooth scrolljaval valamennyire. legjobban feher alapon fekete mozgasnal latszik, filmnezes meg jatek kozben nem vettem meg eszre.
pixelhibam nincs. en is sokat olvasgattam a tftkrol mire raszantam magam es eleinte en is paraztam tole rendesen, a legkegyetlenebbek a tokeletes negyzet alapu porszemek :) prszor mar azt hittem ''na itt az elso'' de eddig meg mindig sikerult 1 finom mozdulattal letorolni.
tovabbra is azt mondom nezd meg jo alaposan azt a peldanyt amit hazavinnel, kapcsoltasd be es gepezz elotte legalabb fel orat / orat. ha nem engedik menj mashova. persze ha sulinetezni akarsz akkor mar 1 picit le7 keso van valogatni mert vagy megrendeled vagy nem es vagy megjon vagy nem :(
Aktív témák
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Samsung Odyssey 49" Ívelt Gaming VA Monitor! 5120x1440 / 120Hz / 4ms
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest